Op deze pagina vertellen wij u wie Kim Kardashian is en het vermogen van  Kim Kardashian. 

Wilt u weten wie Kim Kardashian is? Moet u dit artikel zeker lezen.

Wie is  Kim Kardashian?

Kim Kardashian is de naam. Een rustig en aardig persoon die geboren is op 21 oktober 1980 te Verenigde Staten met een Armeense, Nederlandse en Schotse. - en - zijn de twee platformen die Kim Kardashian het meest gebruikt voor werkzaamheden.

Wat is het vermogen van Kim Kardashian?

Niemand weet exact wat het vermogen van Kim Kardashian is, omdat u het nergens terug kunt lezen. Maar men weet ongeveer hoeveel Kim Kardashian, verdient. Het vermogen van Kim Kardashian  is, om en bij 1,7 miljard USD, meer dan genoeg om te overleven.

Het vermogen blijft maar een schattig voor de buiten wereld. 

Hoeveel is het salaris van Kim Kardashian per maand?

Weet u hoeveel Kim Kardashian verdient per maand? Niemand kan het vraag beantwoorden, omdat men niet exact weet hoeveel Kim Kardashian per maand verdient. Kim Kardashian heeft een jaarlijks inkomen van om en bij  309 miljoen euro. Best wel een mooi bedrag.

Vragen over het vermogen van Kim Kardashian

Wat is het beroep van Kim Kardashian?

Kim Kardashian beoefent het beroep Model en actrice. Daarnaast is Kim Kardashian meer bekend van Keeping Up with the Kardashians.

Waar heeft Kim Kardashian het vermogen aan verdiend?

Kim Kardashian beoefent niet alleen het beroep Model en actrice, maar doet ook andere werkzaamheden, waardoor Kim Kardashian een mooi bedrag heeft aan het eind van het jaar.

  1. vermogen
  2. Kim Kardashian

Zie Ook Andere Celebrity’s: