1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S22 128GB Zwart 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

Tv Samsung Galaxy S22 128GB Zwart 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Laad je nieuwe Samsung Galaxy S22 128GB Zwart 5G razendsnel op met de Samsung Oplader 25 Watt Zwart. Samsung levert zelf geen oplader mee, maar met deze snellader laad je de S22 in ongeveer een uur volledig op. Nooit meer lang wachten totdat je telefoon is opgeladen! De Galaxy S22 is niet alleen snel opgeladen, maar ook een krachtige en compacte smartphone. Met zijn 6,1 inch full hd scherm is het formaat perfect: groot genoeg om van je favoriete content te genieten en toch handzaam genoeg om met één hand te bedienen. Met de Samsung Galaxy S22 heb je altijd een prachtig scherm binnen handbereik. Deze telefoon is niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen. Hij heeft een kleine 3.700 mAh batterij, maar laat je daardoor niet misleiden. Met de efficiënte energiebesparende functies gaat de batterij de hele dag mee. En met de bijgevoegde Samsung Oplader 25 Watt Zwart laad je hem snel weer op. Maak prachtige foto's met de 3 camera's aan de achterkant van de smartphone. Dankzij de nachtmodus zijn al je foto's ook in het donker scherp en kleurrijk. En met de telelens kun je 3 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit. Bewaar al je foto's en apps op het ruime 128 GB opslaggeheugen. Geniet van de snelheid, de kracht en de prachtige foto's met de Samsung Galaxy S22 128GB Zwart 5G.

Pluspunten
  • Laad je nieuwe S22 razendsnel op met de bijgeleverde 25 watt snellader. Je maakt haarscherpe foto's met de diverse camera's in dit apparaat. Deze krachtige smartphone is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games.

Minpunten
  • De batterij van de 3.700 mAh gaat minder lang mee dan die van andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,6 cm
Breedte 7,06 cm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies