1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Roze 5G + Accessoirepakket

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Roze 5G + Accessoirepakket

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,8 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Dit accessoirepakket is de perfecte aanvulling voor je Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Roze 5G. Samsung voorziet het toestel niet van een oplader, maar in deze bundel vind je een 25 watt snellader waarmee je jouw telefoon in slechts één uur volledig kunt opladen. Daarnaast bevat het pakket ook een Clear View book case, waarmee je jouw nieuwe S23 Ultra beschermt tegen schade en tegelijkertijd snel meldingen en oproepen kunt bekijken. De S23 Ultra is een smartphone met uitmuntende camera's. Met de 4 camera's aan de achterkant maak je haarscherpe foto's en video's in 8K-resolutie. Dankzij de telelens kun je tot 10 keer inzoomen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van je foto's. Bovendien biedt het toestel ruimte voor al je foto's, apps en bestanden met zijn royale opslagcapaciteit van 256 GB. Mocht je nog meer ruimte nodig hebben, dan kun je kiezen voor het 512 GB of 1 TB model. Het grote 6,8 inch quad hd-scherm zorgt ervoor dat je comfortabel kunt genieten van films en series. Met de krachtige Snapdragon-processor voer je zonder problemen de meest veeleisende taken uit. Daarnaast kun je met de meegeleverde S Pen stylus nauwkeurige aantekeningen maken. De grote 5.000 mAh batterij gaat bij gemiddeld gebruik een hele dag mee, zodat je de hele dag door kunt genieten van je telefoon zonder je zorgen te maken over het.

Pluspunten
  • Met de case en de oplader van het accessoirepakket ben je direct klaar om te beginnen. Je krijgt Android-updates tot en met februari 2027 gegarandeerd. Met de telelens kun je tot 10 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote 6,8 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 7,81 cm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,8 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies