1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB Groen 5G + Galaxy Watch5 Zwart 44mm

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB Groen 5G + Galaxy Watch5 Zwart 44mm

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

44 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Galaxy Watch5 Zwart 44mm heb je alle belangrijke informatie binnen handbereik, terwijl je geniet van je nieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB Groen 5G. Deze smartwatch stelt je in staat om snel meldingen en oproepen te bekijken, zonder dat je je telefoon uit je zak hoeft te halen. Daarnaast maakt de smartwatch het mogelijk om contactloos te betalen en geeft het je gedetailleerd inzicht in je gezondheid dankzij de verschillende ingebouwde sensoren. De S23 Ultra is een ware krachtpatser op het gebied van smartphonefotografie. Met maar liefst 4 camera's aan de achterkant van het toestel maak je haarscherpe foto's en verbluffende 8K video's. De telelens stelt je in staat om tot 10 keer in te zoomen zonder verlies van kwaliteit. Met een gigantische opslagcapaciteit van 1TB hoef je je geen zorgen te maken dat je ruimte tekort komt voor al je foto's, video's, apps en opgeslagen series en films. Het grote 6,8 inch quad hd scherm biedt een comfortabele kijkervaring, ideaal voor het kijken van films en series. Dankzij de krachtige Snapdragon processor voer je moeiteloos de zwaarste taken uit. Daarnaast wordt de S Pen stylus meegeleverd, waarmee je nauwkeurige aantekeningen kunt maken. En met de indrukwekkende 5.000 mAh batterij kun je de hele dag genieten van je telefoon zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen ervan. Kortom.

Pluspunten
  • Bekijk uw meldingen en beantwoord inkomende oproepen op de bijgeleverde Galaxy Watch5. Met de enorme opslagcapaciteit van 1 TB heeft u voldoende ruimte voor al uw apps en mediabestanden. Met de telelens kunt u tot 10 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote 6,8 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 44 mm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 44 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Groen van kleur. 

Bekijk ook andere televisies