1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Creme 5G + Galaxy Watch 6 Goud/Crème 40mm

Tv Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Creme 5G + Galaxy Watch 6 Goud/Crème 40mm

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

33,3 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Galaxy Watch 6 Goud/Crème 40mm blijf je niet alleen op de hoogte van je gezondheid, maar ontvang je ook direct meldingen op je nieuwe Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Crème 5G. De Galaxy Watch 6 is een geavanceerd horloge dat onder andere je bloeddruk en hartslag bijhoudt, zodat je altijd op de hoogte bent van je gezondheidstoestand. Daarnaast kun je met de Flip 5 genieten van het gemak van een vouwbare smartphone. Dankzij het compacte formaat past hij moeiteloos in je broekzak, en wanneer je hem openklapt, wordt je verrast door het 6,7 inch full hd scherm. Wat de Samsung Flip 5 echt uniek maakt, is het kleine 3,4 inch scherm aan de buitenkant van de dichtgeklapte smartphone. Hierop kun je eenvoudig je berichten lezen of video's bekijken, zonder dat je de telefoon hoeft uit te klappen. Maar als je toch behoefte hebt om de telefoon in een hoek van 90 graden te vouwen, kun je hem gemakkelijk neerzetten en zo de perfecte selfie maken of videobellen met je vrienden. De Flip 5 is voorzien van twee camera's aan de achterkant, waarmee je scherpe foto's kunt maken die je vervolgens kunt opslaan op het ruime 512 GB opslaggeheugen. Of je nu fan bent van 3D-games of zware taken moet uitvoeren, de Galaxy Flip 5 is geschikt voor alles. Met zijn krachtige prestaties en ruime opslagruimte kun je moeit.

Pluspunten
  • Blijf op de hoogte van je gezondheid en meldingen met de bijgeleverde Galaxy Watch 6. Sluit de Flip 5 en neem hem gemakkelijk mee in je tas of broekzak. Plaats het apparaat in een hoek van 90 graden en houd je handen vrij tijdens het videobellen.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh gaat niet zo lang mee als die van andere smartphones. Met de camera's maak je minder scherpe foto's dan met andere smartphones in dezelfde prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,51 cm
Breedte 40 mm
Diepte 9 mm

Het schermdiagonaal van de televisie is 33,3 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Crème van kleur. 

Bekijk ook andere televisies