1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15 watt

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15 watt

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

7,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Duo Draadloze Oplader 15 watt hoef je je geen zorgen meer te maken over het gedoe met kabels. Je kunt nu tegelijkertijd je nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G, je Galaxy Watch en je Galaxy Buds opladen. Deze handige draadloze oplader maakt het gemakkelijk om al je apparaten op te laden zonder gedoe. De Samsung Galaxy Z Fold 5 is een revolutionaire smartphone die kan worden uitgeklapt tot een klein tablet. Het 7,6 inch quad hd scherm biedt je een comfortabele kijkervaring bij het bekijken van je favoriete films en series. Daarnaast kun je het 6,2 inch hd scherm gebruiken als een normale smartphone wanneer de Fold 5 is dichtgeklapt. Hierdoor kun je gemakkelijk multitasken en zware taken uitvoeren, zoals 3D-games en beeldbewerking. Met de Samsung Fold 5 kun je ook foto's en video's bewerken met de optionele S Pen stylus, waardoor je nog nauwkeuriger kunt werken. De camera's aan de achterkant van de Fold 5 zorgen voor haarscherpe foto's en je kunt al je foto's, video's en apps opslaan op het ruime 256 GB opslaggeheugen. Als je meer ruimte nodig hebt, kun je kiezen voor de 512 GB variant. Houd er wel rekening mee dat de 4.400 mAh batterij bij intensief gebruik mogelijk niet de hele dag meegaat.

Pluspunten
  • Dankzij de draadloze oplader kun je tegelijkertijd je nieuwe Fold 5, Galaxy Buds en Watch opladen. Vouw de Fold 5 open en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Dit krachtige toestel gebruik je voor zware apps, 3D-games en multitasken.

Minpunten
  • Er zit geen oplader met een draad in de doos, dus moet je er een apart kopen. Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 12,99 cm
Diepte 0,61 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 7,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies