1. inrichting
  2. OnePlus 10 Pro 256GB Zwart 5G + Belkin Boost Up Draadloze Oplader 15W Zwart

Tv OnePlus 10 Pro 256GB Zwart 5G + Belkin Boost Up Draadloze Oplader 15W Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Belkin Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Belkin Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Belkin Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Belkin Unknown tv

Met de Belkin Boost Up Draadloze Oplader 15W Zwart heb je de perfecte accessoire voor de nieuwe OnePlus 10 Pro 256GB Zwart 5G. Je kunt nu je smartphone draadloos opladen terwijl je alle binnenkomende meldingen bekijkt. Deze krachtige smartphone is uitgerust met een indrukwekkende batterijcapaciteit van 5.000 mAh, waardoor hij gemakkelijk een hele dag meegaat bij normaal gebruik. En als je toestel leeg is, hoef je alleen maar op de meegeleverde draadloze oplader te leggen en hij laadt zonder gedoe met kabels op. Maar wat als je haast hebt en snel wilt opladen? Geen probleem! Met de meegeleverde bedrade oplader is je batterij binnen een half uur volledig opgeladen. Maar dat is niet alles, want deze smartphone is ook uitgerust met camera's van het gerenommeerde merk Hasselblad. Hiermee kun je haarscherpe foto's maken, zelfs bij weinig licht. En met de telelens kun je tot 3 keer inzoomen zonder dat je foto's en 4K video's aan scherpte verliezen. Al je beelden bekijk je vervolgens op het grote 6,7 inch quad hd scherm, waarop je alle details van je eigen video's, maar ook van games, films en series kunt zien. En met het ruime opslaggeheugen van 256 GB kun je al je muziek, films, apps en foto's moeiteloos opslaan. Het geheugen is simpelweg onuitputtelijk!

Pluspunten
  • Met de meegeleverde draadloze oplader kun je jouw OnePlus opladen zonder kabels. Je maakt scherpe foto's met de verschillende camera's in dit apparaat. Dankzij de grote batterij van 5.000 mAh raakt je smartphone niet snel leeg.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote 6,7 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Belkin Unknown televisie

De Belkin Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,3 cm
Breedte 7,39 cm
Diepte 0,74 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Belkin Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Belkin Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies