1. inrichting
  2. Apple iPhone 13 128GB Zwart

Tv Apple iPhone 13 128GB Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Apple Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Apple Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Apple Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Apple Unknown tv

De Apple iPhone 13 128GB Zwart biedt een nieuwe dimensie in fotografie met zijn verbeterde camera's. Je kunt nu scherpere en levendigere foto's maken, zelfs bij weinig licht. Daarnaast zorgt de verbeterde beeldstabilisatie ervoor dat je foto's minder snel bewogen zijn, waardoor ze nog scherper worden. Een geweldige nieuwe functie is de Cinematic Mode, waarmee je tijdens en na het filmen eenvoudig kunt schakelen tussen verschillende onderwerpen of personen om op te focussen. Dit toestel is uitgerust met een ruime opslagcapaciteit van 128 GB, zodat je voldoende ruimte hebt voor al je apps en bestanden. Het scherpe 6,1-inch scherm is voorzien van een smalle inkeping voor de FaceTime-camera, waardoor deze minder opvallend aanwezig is. Met de krachtige A15 Bionic-chip en 4 GB werkgeheugen is de iPhone 13 sneller en krachtiger dan zijn voorgangers. Een ander voordeel is de langere batterijduur van maar liefst 2,5 uur in vergelijking met de iPhone 12. Je kunt de hele dag door genieten van je telefoon zonder tussentijds opladen. Let op: Apple levert geen oplader en oordopjes mee, dus je kunt je huidige accessoires gebruiken of ze apart aanschaffen. Kies voor de Apple iPhone 13 128GB Zwart en ontdek de vele mogelijkheden van dit geavanceerde toestel.

Pluspunten
  • Je bekijkt films en series in hoge kwaliteit op het scherpe 6,1-inch OLED-scherm. De grote batterij gaat bij gemiddeld gebruik de hele dag mee zonder tussentijds opladen. Deze iPhone is kleiner dan de iPhone Xr/11 en kan met één hand worden bediend, net als de iPhone 8, X, Xs en 12.

Minpunten
  • Een oplader en oordopjes worden niet automatisch meegeleverd en moeten daarom apart worden aangeschaft. Je hebt geen telelens om zonder verlies van kwaliteit in te zoomen, zoals bij de iPhone 13 Pro (Max). Het apparaat heeft geen 3,5 mm aansluiting waarop je een koptelefoon of oordopjes kunt aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Apple Unknown televisie

De Apple Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,67 cm
Breedte 7,15 cm
Diepte 0,77 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Apple Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Apple Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies