1. inrichting
  2. Apple iPhone 13 256GB Zwart

Tv Apple iPhone 13 256GB Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Apple Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Apple Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Apple Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Apple Unknown tv

Met de Apple iPhone 13 256GB Zwart maak je verbluffend scherpe foto's, beter dan ooit tevoren. De verbeterde camera's stellen je in staat om zelfs bij weinig licht heldere en levendige foto's te maken. Bovendien heeft Apple de beeldstabilisatie geoptimaliseerd, waardoor je foto's minder snel bewogen zijn en nog scherper worden. Met de nieuwe Cinematic Mode kun je tijdens en na het filmen eenvoudig wisselen van focus, waardoor je je onderwerp of persoon kunt aanpassen. Met maar liefst 256GB opslagruimte heb je voldoende ruimte voor al je apps, muziek, foto's en bestanden. Het scherpe 6,1 inch scherm heeft een subtiele inkeping voor de FaceTime camera, waardoor deze minder opvallend aanwezig is. Dankzij de krachtige A15 Bionic Chip met 4 GB werkgeheugen is de iPhone 13 sneller en krachtiger dan zijn voorgangers. En met de indrukwekkende batterij gaat de telefoon maar liefst 2,5 uur langer mee dan de iPhone 12. Je kunt de hele dag door zonder tussentijds opladen genieten van je telefoon. Let op: Apple levert geen oplader en oordopjes mee, dus gebruik je huidige accessoires of schaf ze apart aan voor een complete ervaring.

Pluspunten
  • Je kunt films en series in hoge kwaliteit bekijken op het scherpe 6,1 inch OLED-scherm. De grote batterij gaat de hele dag mee bij gemiddeld gebruik zonder dat je tussendoor hoeft op te laden. Deze iPhone is kleiner dan de iPhone Xr/11 en kun je net als de iPhone 8/X/Xs/12 bedienen met één hand.

Minpunten
  • Een oplader en oordopjes worden niet automatisch bijgeleverd en moet je daarom apart aanschaffen. Er is geen telelens beschikbaar om zonder kwaliteitsverlies in te zoomen, zoals bij de iPhone 13 Pro (Max). Het apparaat heeft geen 3,5 mm aansluiting waar je een koptelefoon of oordopjes op kunt aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Apple Unknown televisie

De Apple Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,67 cm
Breedte 7,15 cm
Diepte 0,77 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Apple Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Apple Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies