1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Plus 256GB Zwart 5G + Galaxy Watch5 Zwart 44

Tv Samsung Galaxy S23 Plus 256GB Zwart 5G + Galaxy Watch5 Zwart 44

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

44 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S23 Plus 256GB Zwart 5G en de bijbehorende Galaxy Watch5 Zwart 44mm ben je helemaal klaar voor de toekomst. Met deze combinatie heb je niet alleen een krachtige smartphone, maar ook een slim horloge dat je een nieuwe dimensie geeft in het dagelijks leven. De Galaxy Watch5 Zwart 44mm houdt je altijd op de hoogte van belangrijke meldingen en oproepen, zodat je nooit meer iets belangrijks mist. Bovendien kun je met deze smartwatch contactloos betalen, waardoor je altijd snel en gemakkelijk kunt afrekenen. Maar dat is nog niet alles! De Galaxy Watch5 Zwart 44mm is ook uitgerust met verschillende sensoren die je gezondheid in de gaten houden. Zo krijg je een beter inzicht in je activiteiten, hartslag en slaappatroon. Hierdoor kun je jouw gezondheid beter monitoren en eventuele verbeteringen aanbrengen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Samsung Galaxy S23 Plus 256GB Zwart 5G. Deze smartphone heeft een groot 6,6 inch scherm, waardoor je optimaal kunt genieten van je favoriete films en series in full hd-kwaliteit. De krachtige Snapdragon processor zorgt ervoor dat je moeiteloos multitaskt en de zwaarste taken en 3D-games aankan. Met de 3 camera's aan de achterkant van de Galaxy S23 Plus maak je haarscherpe foto's en 8K video's, zodat je al je mooie momenten voor altijd kunt vastleggen. En dankzij het ruime.

Pluspunten
  • Bekijk je meldingen en beantwoord inkomende oproepen op de bijgeleverde Galaxy Watch5. Dit krachtige apparaat is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-spellen. Je krijgt Android-updates tot en met februari 2027.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote scherm van 6,6 inch met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,78 cm
Breedte 44 mm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 44 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies