1. inrichting
  2. Apple iPhone 13 128GB Blauw

Tv Apple iPhone 13 128GB Blauw

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Apple Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Apple Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Apple Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Apple Unknown tv

Met de Apple iPhone 13 128GB Blauw maak je adembenemende foto's die scherper zijn dan ooit tevoren. Dankzij de geavanceerde camera's leg je zelfs in situaties met weinig licht heldere en kleurrijke beelden vast. Bovendien heeft Apple de beeldstabilisatie verbeterd, waardoor je foto's minder snel bewogen zijn en dus nog scherper worden. Met de nieuwe Cinematic Mode kun je tijdens en na het filmen eenvoudig schakelen tussen verschillende objecten of personen om op te focussen. Met een opslagcapaciteit van 128GB heb je meer dan genoeg ruimte voor al je apps, bestanden en herinneringen. Het scherpe 6,1 inch scherm wordt nog indrukwekkender door de subtiele inkeping voor de FaceTime-camera, die minder opvallend aanwezig is. De iPhone 13 is voorzien van de splinternieuwe A15 Bionic-chip en 4GB werkgeheugen, waardoor hij sneller en krachtiger is dan zijn voorgangers. Bovendien gaat de grote batterij maar liefst 2,5 uur langer mee dan die van de iPhone 12, zodat je de hele dag door kunt gaan zonder tussentijds opladen. Let op: Apple levert geen oplader en oordopjes mee. Geen zorgen, je kunt gewoon je huidige accessoires blijven gebruiken of apart aanschaffen. Met de Apple iPhone 13 128GB Blauw haal je een toestel in huis dat op alle fronten uitblinkt - van de verbeterde camera's tot de krachtige pre.

Pluspunten
  • Je kijkt films en series in hoge kwaliteit op het scherpe 6,1 inch OLED-scherm. De grote batterij gaat bij gemiddeld gebruik de hele dag mee zonder tussentijds op te laden. Deze iPhone is kleiner dan de iPhone Xr/11 en kun je net als de iPhone 8/X/Xs/12 met één hand bedienen.

Minpunten
  • Een oplader en oordopjes worden niet automatisch meegeleverd en moeten daarom apart worden aangeschaft. Je hebt geen telelens om zonder verlies van kwaliteit in te zoomen, zoals bij de iPhone 13 Pro (Max). Het toestel heeft geen 3,5 mm aansluiting waarmee je een koptelefoon of oordopjes kunt aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Apple Unknown televisie

De Apple Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,67 cm
Breedte 7,15 cm
Diepte 0,77 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Apple Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Apple Unknown tv is Blauw van kleur. 

Bekijk ook andere televisies