1. inrichting
  2. OnePlus Nord 2T 256GB Grijs 5G

Tv OnePlus Nord 2T 256GB Grijs 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de OnePlus Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de OnePlus Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie OnePlus Unknown

Schermdiagonaal

6,43 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de OnePlus Unknown tv

De OnePlus Nord 2T 256GB Grijs 5G is een fantastische smartphone met een indrukwekkende snelheid, perfect voor dagelijks gebruik. Je kunt moeiteloos schakelen tussen apps zoals Instagram, Spotify en YouTube zonder enige vertraging te ervaren. Met de aanwezigheid van 3 camera's aan de achterkant van de telefoon kun je prachtige foto's maken. Met de groothoeklens kun je zelfs grote gebouwen of de hele familie in één foto vastleggen. Met een opslagcapaciteit van 256 GB kun je al je foto's, apps, muziek en films gemakkelijk opslaan. De batterij van 4.500 mAh gaat de hele dag mee bij gemiddeld gebruik. Bij aankoop van deze telefoon ontvang je ook een snellader van 80 watt, waarmee je de Nord 2T binnen slechts een half uur volledig kunt opladen. Hierdoor hoef je je nooit meer zorgen te maken over een lege batterij wanneer je de deur uit gaat. Het 6,43 inch full hd-scherm van deze smartphone toont je video's, films en series met ongelooflijk veel details. Met een verversingssnelheid van 90 keer per seconde zien bewegingen tijdens het scrollen er vloeiend uit. De OnePlus Nord 2T 256GB Grijs 5G biedt een geweldige ervaring op alle fronten, van snelheid en prestaties tot het vastleggen van prachtige foto's en het genieten van multimedia-inhoud.

Pluspunten
  • Dit apparaat is krachtig, dus je kunt moeiteloos wisselen tussen verschillende zware apps. Je kunt films en series bekijken in hoge kwaliteit op het scherpe Full HD-scherm. Met de bijgeleverde oplader kun je de batterij binnen een half uur volledig opladen.

Minpunten
  • Het geheugenkaartslot kan niet worden gebruikt om de opslagcapaciteit uit te breiden.

Veelgestelde vragen over de OnePlus Unknown televisie

De OnePlus Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,91 cm
Breedte 7,33 cm
Diepte 0,83 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,43 inch.

De OnePlus Unknown heeft een Unknown schermtype.

De OnePlus Unknown tv is Grijs van kleur. 

Bekijk ook andere televisies