1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Zwart 5G + Galaxy Watch 6 Zwart 40mm

Tv Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Zwart 5G + Galaxy Watch 6 Zwart 40mm

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

33,3 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Zwart 5G en de Galaxy Watch 6 Zwart 40mm heb je de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit in handen. De Galaxy Watch 6 houdt niet alleen je gezondheid in de gaten, maar geeft je ook directe toegang tot meldingen van je Samsung Galaxy Z Flip 5. Met deze vouwbare smartphone heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik, en dankzij het opvouwbare design past hij gemakkelijk in je broekzak. Het 6,7 inch full hd scherm van de Samsung Galaxy Z Flip 5 biedt een indrukwekkende kijkervaring, terwijl het kleine 3,4 inch scherm aan de buitenkant je de mogelijkheid geeft om snel berichten te lezen of video's te bekijken. Bovendien kun je de smartphone in een hoek van 90 graden vouwen en neerzetten, zodat je moeiteloos selfies kunt maken of kunt videobellen met je vrienden. Met de twee camera's aan de achterkant maak je scherpe en levendige foto's, terwijl het ruime 512 GB opslaggeheugen meer dan genoeg ruimte biedt voor al je foto's, video's en apps. De Samsung Galaxy Z Flip 5 is niet alleen krachtig, maar ook duurzaam. Hij is perfect geschikt voor de zwaarste taken, zoals het spelen van 3D-games. En hoewel de batterij van 3.700 mAh soms gedurende de dag moet worden opgeladen, kun je erop vertrouwen dat deze smartphone je niet in de steek laat. Met de Samsung Galaxy Watch.

Pluspunten
  • Blijf op de hoogte van je gezondheid en meldingen met de bijgeleverde Galaxy Watch 6. Vouw de Flip 5 dicht en neem hem makkelijk mee in je tas of broekzak. Zet het apparaat neer in een hoek van 90 graden en houd je handen vrij tijdens het videobellen.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh heeft een kortere levensduur dan die van andere smartphones. De camera's maken minder scherpe foto's in vergelijking met andere smartphones in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,51 cm
Breedte 40 mm
Diepte 9 mm

Het schermdiagonaal van de televisie is 33,3 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies