1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB Creme 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15 Watt

Tv Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB Creme 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15 Watt

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Duo Draadloze Oplader 15 Watt hoef je je geen zorgen meer te maken over gedoe met kabels. Je kunt nu jouw nieuwe Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB Crème 5G, je Galaxy Watch en je Galaxy Buds tegelijkertijd opladen. Deze vouwbare smartphone past gemakkelijk in je broekzak en heeft een indrukwekkend 6,7 inch full hd scherm dat je kunt openen en sluiten. Maar dat is niet alles, want aan de buitenkant van de dichtgeklapte Flip 5 bevindt zich een handig 3,4 inch scherm waarop je berichten kunt lezen en video's kunt bekijken. Dankzij de mogelijkheid om de smartphone in een hoek van 90 graden te vouwen en neer te zetten, kun je eenvoudig selfies maken of videochatten met je vrienden. Met de twee camera's aan de achterkant maak je scherpe foto's die je kunt opslaan op het ruime 256 GB opslaggeheugen. Als je nog meer ruimte nodig hebt, kun je kiezen voor de 512 GB variant. De Galaxy Z Flip 5 is zelfs geschikt voor de zwaarste taken, zoals het spelen van 3D-games. En hoewel de batterij een capaciteit heeft van 3.700 mAh, kan het zijn dat je hem gedurende de dag af en toe moet opladen. Gelukkig is dit dankzij de draadloze oplader geen enkel probleem meer.

Pluspunten
  • Dankzij de draadloze oplader kun je jouw nieuwe Flip 5 tegelijkertijd opladen met je Galaxy Buds of Watch. Klap de Flip 5 dicht en neem hem makkelijk mee in je tas of broekzak. Zet het apparaat in een hoek van 90 graden en houd je handen vrij tijdens het videobellen.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh gaat niet zo lang mee als die van andere smartphones. Met de camera's maak je minder scherpe foto's in vergelijking met andere smartphones in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,51 cm
Breedte 7,79 cm
Diepte 0,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies