1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Blauw 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Blauw 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

7,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Blauw 5G krijg je niet alleen een krachtige smartphone, maar ook een handige kleine tablet. Dankzij het meegeleverde Samsung Oplader 25 Watt Zwart laadt de batterij van de Fold 5 in slechts een half uur voor ongeveer de helft op. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten om weer aan de slag te kunnen. Wanneer je de Fold 5 openklapt, heb je toegang tot het indrukwekkende 7,6 inch quad hd scherm. Dit scherm biedt een comfortabele kijkervaring, waardoor je optimaal kunt genieten van je favoriete films en series. Als je de Fold 5 dichtklapt, kun je het handige 6,2 inch hd scherm gebruiken als normale smartphone. Het grote scherm biedt voldoende ruimte om te multitasken en zelfs zware taken zoals 3D games en beeldbewerking uit te voeren. Bovendien kun je met de optionele S Pen stylus foto's en video's op een uiterst nauwkeurige manier bewerken. De Samsung Fold 5 is uitgerust met hoogwaardige camera's aan de achterkant, waarmee je haarscherpe foto's kunt maken. Dankzij het 256 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte om al je foto's, video's en apps op te slaan. Als je nog meer ruimte nodig hebt, kun je kiezen voor de 512 GB variant. Houd er wel rekening mee dat de 4.400 mAh batterij bij intensief gebruik niet altijd een hele dag meegaat. Maar met de snella.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader laad je de batterij binnen een half uur voor de helft op. Vouw de Fold 5 open en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Je gebruikt dit krachtige apparaat voor de zwaarste apps, 3D-spellen en multitasking.

Minpunten
  • Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 12,99 cm
Diepte 0,61 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 7,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies