1. inrichting
  2. Fairphone 4 128GB Grijs 5G

Tv Fairphone 4 128GB Grijs 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Fairphone Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Fairphone Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Fairphone Unknown

Schermdiagonaal

6,3 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Fairphone Unknown tv

De Fairphone 4 128GB Grijs 5G is een innovatieve smartphone die niet alleen krachtig is, maar ook duurzaam en eerlijk geproduceerd. Deze smartphone is gemaakt met zoveel mogelijk gerecycled materiaal en voldoet aan strenge keurmerken die goede arbeidsomstandigheden garanderen. Met de Fairphone 4 draag je bij aan een betere wereld, zonder in te leveren op prestaties. Een uniek aspect van de Fairphone 4 is dat je zelf kapotte onderdelen kunt vervangen. Met een eenvoudige schroevendraaier en een nieuw onderdeel, dat je kunt bestellen bij Fairphone zelf, kun je jouw smartphone weer als nieuw maken. Dit verlengt niet alleen de levensduur van het toestel, maar bespaart ook kostbare grondstoffen. Houd er wel rekening mee dat deze smartphone iets dikker is dan andere modellen vanwege de modulaire opbouw. Naast duurzaamheid en reparatiegemak biedt de Fairphone 4 ook uitstekende beveiliging. Je ontvangt tot en met 2026 maandelijkse beveiligingsupdates, zodat je altijd beschermd bent tegen de nieuwste dreigingen. Bovendien krijg je van Fairphone maar liefst 3 jaar extra garantie bovenop de 2 jaar garantie die je al krijgt van Coolblue. Hierdoor kun je maar liefst 5 jaar lang zorgeloos genieten van je smartphone. Vergeet niet om je aankoop te registreren bij Fairphone om gebruik te maken van de extra garantie. Met het 6,3 inch full hd scherm van de Fairphone 4 geniet je van gedetail.

Pluspunten
  • Dit apparaat is zo veel mogelijk gemaakt van gerecyclede grondstoffen en is dus goed voor het milieu. Bij Fairphone krijg je 3 jaar extra garantie, waardoor je in totaal 5 jaar garantie hebt op je smartphone. Je kunt verschillende onderdelen eenvoudig zelf vervangen tegen een relatief lage prijs.

Minpunten
  • Het scherm van deze smartphone is minder scherp dan dat van andere smartphones in deze prijsklasse. Er wordt geen oplader en usb C-kabel meegeleverd, dus je moet deze apart aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Fairphone Unknown televisie

De Fairphone Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,2 cm
Breedte 7,55 cm
Diepte 0,1 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,3 inch.

De Fairphone Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Fairphone Unknown tv is Grijs van kleur. 

Bekijk ook andere televisies