1. inrichting
  2. Samsung Galaxy A14 128GB Zilver 4G + Otterbox React Back Cover Transparant

Tv Samsung Galaxy A14 128GB Zilver 4G + Otterbox React Back Cover Transparant

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Otterbox Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Otterbox Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Otterbox Unknown

Schermdiagonaal

6,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Otterbox Unknown tv

Bescherm je smartphone tegen valschade en krassen met de Samsung Galaxy A14 128GB Zilver 4G + Otterbox React Back Cover Transparant. Deze combinatie zorgt ervoor dat je toestel heel blijft, zelfs na een val van 1,2 meter. Met maar liefst 128 GB opslaggeheugen heb je genoeg ruimte voor al je apps, foto's en andere bestanden. En dankzij de grote 5.000 mAh batterij gaat de Samsung A14 bij gemiddeld gebruik moeiteloos een hele dag mee. Je kunt de batterij opladen met een los verkrijgbare 15 watt snellader, zodat je snel weer kunt genieten van je smartphone. Het grote 6,6 inch full hd scherm van de Samsung A14 zorgt ervoor dat je comfortabel kunt kijken naar je favoriete films en series. Houd er echter rekening mee dat het toestel door zijn formaat moeilijk met één hand te bedienen is. Let op, met deze Galaxy A14 heb je geen toegang tot het 5G netwerk, waardoor je niet de maximale internetsnelheid kunt behalen. Wil je wel gebruik maken van het 5G netwerk? Kies dan voor de Samsung Galaxy A14 5G. Met de Samsung Galaxy A14 128GB Zilver 4G + Otterbox React Back Cover Transparant ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare smartphone-ervaring, zonder in te leveren op opslagruimte en batterijduur.

Pluspunten
  • Je beschermt je smartphone tegen vallen en krassen met het hoesje dat wordt meegeleverd. Dankzij de grote batterij van 5.000 mAh raakt je smartphone niet snel leeg. Met 128 GB aan geheugen heb je genoeg ruimte voor al je apps, foto's en bestanden.

Minpunten
  • Doordat dit apparaat niet compatibel is met 5G, behaal je niet de maximale internetsnelheid. Het grote 6,6 inch scherm is moeilijk met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Otterbox Unknown televisie

De Otterbox Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,77 cm
Breedte 7,8 cm
Diepte 0,91 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,6 inch.

De Otterbox Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Otterbox Unknown tv is Transparant van kleur. 

Bekijk ook andere televisies