1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Zwart 5G + Clear View Book Case Zwart

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Zwart 5G + Clear View Book Case Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,8 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Zwart 5G ben je verzekerd van optimale bescherming tegen schade, dankzij de meegeleverde Samsung Clear View Book Case. Deze handige case heeft een venster in de voorflap waardoor je direct de tijd, meldingen en inkomende oproepen kunt zien, zonder dat je het hoesje hoeft open te klappen. Maar dat is nog niet alles wat deze smartphone te bieden heeft! De Samsung Galaxy S23 Ultra is uitgerust met een indrukwekkend camerasysteem. Met maar liefst 4 camera's aan de achterkant maak je haarscherpe foto's en 8K video's. Dankzij de telelens kun je tot wel 10 keer inzoomen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van je foto's. En met het ruime opslaggeheugen van 256GB kun je al je foto's, apps en andere bestanden moeiteloos opslaan. Mocht je nog meer ruimte nodig hebben, dan kun je kiezen voor het 512GB of zelfs het 1TB model. Met het grote 6,8 inch scherm van de Galaxy S23 Ultra geniet je optimaal van je favoriete films en series. Het scherm heeft een scherpe quad hd resolutie, waardoor je een comfortabele kijkervaring hebt. Daarnaast is deze smartphone ook nog eens ontzettend krachtig. Met de S23 Ultra voer je moeiteloos de zwaarste taken uit en schakel je snel tussen verschillende apps. Ook kun je nauwkeurige aantekeningen maken en foto's en video's bewerken met de meegeleverde S Pen stylus. En.

Pluspunten
  • Je ziet je notificaties en binnenkomende oproepen zonder dat je de hoes opent. Met de telelens kun je tot 10 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit. Dit krachtige apparaat is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games.

Minpunten
  • Samsung levert geen oplader mee, dus je zult deze apart moeten kopen. Het is lastig om het grote 6,8 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 7,81 cm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,8 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies