1. inrichting
  2. Apple iPhone 13 128GB Zwart - MagSafe Oplaadpakket

Tv Apple iPhone 13 128GB Zwart - MagSafe Oplaadpakket

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Apple Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Apple Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Apple Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Apple Unknown tv

Met de Apple iPhone 13 128GB Zwart - MagSafe Oplaadpakket kun je jouw iPhone snel draadloos opladen. Deze handige draadloze oplader kan magnetisch worden bevestigd aan je iPhone 13 Pro. Met een snellaadtijd van 15 watt is je batterij na slechts één uur laden al voor 50% vol. Het oplaadpakket wordt geleverd met een usb C oplader, waarmee je de MagSafe oplader eenvoudig op het stopcontact kunt aansluiten. De iPhone 13 is uitgerust met verbeterde beeldstabilisatie, waardoor je scherpere foto's kunt maken dan ooit tevoren. Maak je graag professionele video's? Dan is de Cinematic Mode ideaal voor jou. Hiermee kun je tijdens en na het filmen eenvoudig de focus van de camera verleggen. Geniet vervolgens van je video op het heldere 6,1 inch scherm van de iPhone. Met het ruime opslaggeheugen van 128 GB heb je voldoende ruimte voor al je apps en bestanden. Let op: bij de Apple iPhone 13 worden geen oordopjes meegeleverd. Gebruik daarom je huidige accessoires of schaf ze apart aan. Met de Apple iPhone 13 128GB Zwart - MagSafe Oplaadpakket geniet je niet alleen van een snelle draadloze oplaadmogelijkheid, maar ook van de verbeterde camerafuncties en het ruime opslaggeheugen.

Pluspunten
  • Laad je iPhone 13 supersnel draadloos op met het MagSafe Oplaadpakket. Deze iPhone is kleiner dan de iPhone Xr/11 en bedien je net zoals de iPhone 8/X/Xs/12 met één hand. De krachtige batterij gaat bij normaal gebruik de hele dag mee zonder tussendoor op te laden.

Minpunten
  • Oordopjes worden niet automatisch meegeleverd en moet je daarom apart aanschaffen. Je hebt geen telelens om zonder kwaliteitsverlies in te zoomen, zoals bij de iPhone 13 Pro (Max). Deze telefoon heeft geen 3,5 mm aansluiting waar je een koptelefoon of oordopjes op kunt aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Apple Unknown televisie

De Apple Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,67 cm
Breedte 7,15 cm
Diepte 0,77 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Apple Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Apple Unknown tv is Wit van kleur. 

Bekijk ook andere televisies