1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 4 128GB Grijs 5G

Tv Samsung Galaxy Z Flip 4 128GB Grijs 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy Z Flip 4 128GB Grijs 5G is een opvouwbare smartphone met een indrukwekkend 6,7 inch full hd scherm. Het grote formaat van het scherm maakt het bedienen met één hand een uitdaging, maar wanneer je het toestel dichtklapt is het slechts half zo groot als een gemiddelde smartphone. Dit maakt het gemakkelijk om de telefoon mee te nemen in je tas of broekzak. Als het toestel dichtgeklapt is, kun je berichten en meldingen bekijken op het kleine 1,9 inch scherm aan de voorkant. Voor het maken van selfies of videobellen kun je de smartphone in een hoek van 90 graden vouwen en voor je neerzetten. Met een 3.700 mAh batterij is de capaciteit niet enorm, dus het kan nodig zijn om de telefoon gedurende de dag op te laden. Deze krachtige smartphone is geschikt voor het gebruik van zware apps en games. Met de 2 camera's aan de achterkant kun je redelijk scherpe foto's maken, hoewel ze misschien niet zo geavanceerd zijn als die van andere smartphones in dezelfde prijsklasse. Je kunt al je foto's en bestanden opslaan op het 128 GB opslaggeheugen, hoewel het belangrijk is om te weten dat het geheugen niet kan worden uitgebreid met een externe geheugenkaart. Houd er rekening mee dat Samsung geen oplader bij de telefoon levert, dus zorg ervoor dat je er een aanschaft.

Pluspunten
  • Klap de Flip 4 dicht en neem hem eenvoudig mee in je tas of broekzak. Zet het apparaat neer in een hoek van 90 graden en houd je handen vrij tijdens het videobellen. Gebruik dit krachtige apparaat voor de meest veeleisende apps en 3D-games.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh gaat minder lang mee dan die van andere smartphones. Het uitgeklapte 6,7 inch scherm is moeilijk met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,52 cm
Breedte 7,19 cm
Diepte 0,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Grijs van kleur. 

Bekijk ook andere televisies