1. inrichting
  2. Apple iPhone 14 512GB Zwart

Tv Apple iPhone 14 512GB Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Apple Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Apple Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Apple Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Apple Unknown tv

De Apple iPhone 14 512GB Zwart is een ware alleskunner. Met zijn verbeterde standaard- en groothoeklens maak je nu nog scherpere foto's dan zijn voorganger, de Apple iPhone 13. Maar dat is nog niet alles, want deze iPhone heeft ook een TrueDepth selfiecamera met autofocus. Hierdoor wordt de focus nog sneller op je gezicht gelegd en blijft het beeld scherp, zelfs als je tijdens het videobellen beweegt of als er weinig licht is. Dankzij de krachtige A15 Bionic-chip en 4 GB werkgeheugen kun je snel al je foto's bewerken en moeiteloos multitasken. Het opslaggeheugen van 512 GB biedt meer dan genoeg ruimte voor al je foto's, opgeslagen series en films, en apps. Met de speciale Action Mode blijven al je video's stabiel, zelfs als je opneemt terwijl je veel beweegt. Op het prachtige 6,1 inch OLED-scherm geniet je in hoge kwaliteit van al je favoriete series en films. Wil je nog meer schermruimte? Dan kun je kiezen voor de iPhone 14 Plus. Let op: Apple levert geen oplader en oordopjes mee, dus je kunt gebruikmaken van je huidige accessoires of deze los aanschaffen. Met de Apple iPhone 14 512GB Zwart haal je een topklasse smartphone in huis die al je verwachtingen zal overtreffen.

Pluspunten
  • Deze iPhone is kleiner dan de iPhone Xr/11/14 Plus en kan met één hand bediend worden, net zoals de iPhone 8/X/Xs/12. Met de verbeterde camerasensoren maak je nu nog scherpere foto's, vooral bij weinig licht. Dankzij de Actiemodus blijven je video's stabiel, zelfs als je veel beweegt.

Minpunten
  • De batterijduur is korter dan die van de iPhone 14 Plus. Een oplader en oordopjes worden niet meegeleverd en moeten dus apart aangeschaft worden. Er is geen telelens om zonder kwaliteitsverlies in te zoomen, zoals bij de iPhone 14 Pro (Max).

Veelgestelde vragen over de Apple Unknown televisie

De Apple Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,67 cm
Breedte 7,15 cm
Diepte 0,78 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Apple Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Apple Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies