1. inrichting
  2. Apple iPhone 13 128GB Zwart + Apple Usb C Oplader 20W

Tv Apple iPhone 13 128GB Zwart + Apple Usb C Oplader 20W

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Apple Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Apple Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Apple Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Apple Unknown tv

De Apple iPhone 13 128GB Zwart + Apple Usb C Oplader 20W bundel is een absolute must-have voor iPhone-liefhebbers. Deze bundel komt goed van pas, omdat Apple geen oplader meer meelevert. Met de verbeterde beeldstabilisatie en groothoeklens maak je met de iPhone 13 scherpere foto's dan ooit tevoren. Zelfs bij weinig licht zullen je foto's helder en kleurrijk zijn. Maar dat is nog niet alles, want met de Cinematic Mode kun je ook professionele video's maken. Je kunt de focus van de camera tijdens en na het filmen verleggen, zodat je altijd het gewenste resultaat krijgt. Daarnaast kun je genieten van je foto's en video's op het scherpe 6,1 inch scherm van de iPhone 13. Met 128 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte voor al je apps en bestanden. En het beste van alles is dat je jouw iPhone 13 mini binnen een half uur al voor 50% kunt opladen met de meegeleverde lader. Dit is maar liefst 3 keer sneller dan met een standaard 5 watt lader. Dus je hoeft nooit lang te wachten voordat je weer volop kunt genieten van je iPhone 13. Kortom, met de Apple iPhone 13 128GB Zwart + Apple Usb C Oplader 20W bundel ben je helemaal klaar voor de toekomst van mobiele technologie.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde oplader kan je jouw iPhone binnen een half uur voor 50% opladen. De grote batterij gaat bij normaal gebruik de hele dag mee zonder tussentijds opladen. Deze iPhone is kleiner dan de iPhone Xr/11 en kan met één hand bediend worden, net als de iPhone 8/X/Xs/12.

Minpunten
  • Oordopjes worden niet automatisch meegeleverd en moeten daarom apart worden aangeschaft. Je hebt geen zoomlens om zonder kwaliteitsverlies in te kunnen zoomen, zoals bij de iPhone 13 Pro (Max). Het apparaat heeft geen 3,5 mm aansluiting waarop je een koptelefoon of oordopjes kunt aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Apple Unknown televisie

De Apple Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,67 cm
Breedte 7,15 cm
Diepte 0,77 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Apple Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Apple Unknown tv is Wit van kleur. 

Bekijk ook andere televisies