1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S21 FE 128GB Grijs 5G + Belkin Draadloze Oplader 10W

Tv Samsung Galaxy S21 FE 128GB Grijs 5G + Belkin Draadloze Oplader 10W

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Belkin Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Belkin Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Belkin Unknown

Schermdiagonaal

6,4 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Belkin Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S21 FE 128GB Grijs 5G en de Belkin Draadloze Oplader 10W heb je alles wat je nodig hebt voor een geweldige smartphone-ervaring. Deze grijze schoonheid is uitgerust met een krachtige Snapdragon 888 processor, waardoor hij moeiteloos al je favoriete apps en games aankan. Zelfs 3D-games en beeldbewerking apps vormen geen enkel probleem voor deze smartphone. Het 6,4 inch full hd scherm ververst maar liefst 120 keer per seconde, waardoor je geniet van vloeiende animaties en een meeslepende kijkervaring. En met de 4.500 mAh batterij hoef je je geen zorgen te maken dat je halverwege de dag zonder stroom komt te zitten. Zelfs bij gemiddeld gebruik gaat de batterij de hele dag mee. Met de camera's aan de achterkant van het toestel maak je prachtige foto's, zowel overdag als 's avonds. De telelens stelt je zelfs in staat om 3 keer in te zoomen zonder verlies van scherpte, zodat je elk detail haarscherp vastlegt. En met de 8K videomogelijkheid leg je al je bijzondere momenten in de hoogste kwaliteit vast. Bij deze Samsung Galaxy S21 FE wordt geen normale, bedrade oplader meegeleverd. Maar maak je geen zorgen, want met de Belkin Draadloze Oplader 10W laad je jouw smartphone zonder kabels op in slechts 2,5 uur. Zo ben je altijd en overal snel weer gebruiksklaar. Wil je.

Pluspunten
  • Laad snel en draadloos je smartphone op met de inbegrepen draadloze oplader. Met de telelens kun je tot 3 keer zonder kwaliteitsverlies inzoomen. Gebruik dit krachtige apparaat voor de meest veeleisende apps en 3D-games.

Minpunten
  • Met een geheugenkaart breid je de opslagcapaciteit niet uit.

Veelgestelde vragen over de Belkin Unknown televisie

De Belkin Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,57 cm
Breedte 7,45 cm
Diepte 0,79 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,4 inch.

De Belkin Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Belkin Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies