1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Creme 5G + Accessoirepakket

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Creme 5G + Accessoirepakket

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,8 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Dit accessoirepakket is de perfecte aanvulling op je Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Creme 5G. In deze bundel vind je essentiële accessoires die je meteen vanaf dag één nodig hebt. Samsung levert geen oplader mee, maar met de 25 watt snellader die in deze bundel zit, laad je je toestel in slechts een uur volledig op. Met de Clear View book case bescherm je niet alleen je gloednieuwe S23 Ultra tegen schade, maar kun je ook snel je meldingen en oproepen bekijken. De S23 Ultra is een smartphone met uitstekende camera's. Met de 4 camera's aan de achterkant maak je haarscherpe foto's en 8K video's. De telelens maakt het mogelijk om tot 10 keer in te zoomen zonder dat je foto's aan kwaliteit verliezen. Bovendien heb je met het ruime 256 GB opslaggeheugen voldoende ruimte om al je foto's, apps en andere bestanden op te slaan. Wil je nog meer ruimte? Dan kun je kiezen voor het 512 GB of 1 TB model. Het grote 6,8 inch quad hd scherm zorgt voor een comfortabele kijkervaring bij het kijken naar films en series. Dankzij de krachtige Snapdragon processor kun je moeiteloos de zwaarste taken uitvoeren. Daarnaast wordt de S Pen stylus meegeleverd, waarmee je nauwkeurige aantekeningen kunt maken. En maak je geen zorgen over een lege batterij, want met de grote 5.000 mAh batterij gaat je toestel bij gemiddeld.

Pluspunten
  • Met de hoes en de oplader van de accessoirebundel kun je direct beginnen. Je hebt Android-updates tot en met februari 2027 verzekerd. Met de telelens kun je tot 10 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote 6,8 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 7,81 cm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,8 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies