1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Grijs 5G

Tv Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Grijs 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Grijs 5G is een innovatieve smartphone met een opvouwbaar ontwerp. Het toestel is uitgerust met een groot 6,7 inch full hd scherm, waardoor je kunt genieten van een indrukwekkende kijkervaring. Het formaat van het scherm maakt bediening met één hand wat lastiger, maar wanneer je het toestel na gebruik dichtklapt, wordt het slechts half zo groot als een gemiddelde smartphone. Hierdoor kun je de Galaxy Z Flip 4 eenvoudig meenemen in je tas of broekzak. Een handige functie van de Galaxy Z Flip 4 is het kleine 1,9 inch scherm aan de voorkant wanneer het toestel dichtgeklapt is. Hierop kun je gemakkelijk berichten en meldingen aflezen. Wil je je handen vrij hebben tijdens het maken van selfies of videobellen? Dan kun je de smartphone in een hoek van 90 graden vouwen en voor je neerzetten. De krachtige 3.700 mAh batterij zorgt ervoor dat je de hele dag kunt genieten van je smartphone, hoewel opladen soms nodig kan zijn. Met de Galaxy Z Flip 4 kun je moeiteloos gebruikmaken van zware apps en games. De twee camera's aan de achterkant maken redelijk scherpe foto's, hoewel ze misschien minder geavanceerd zijn dan bij andere smartphones in dezelfde prijsklasse. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over opslagruimte, want het toestel beschikt over 256 GB opslaggeheugen. Houd er.

Pluspunten
  • Klap de Flip 4 dicht en neem hem eenvoudig mee in je tas of broekzak. Zet het apparaat in een hoek van 90 graden neer en houd je handen vrij tijdens het videobellen. Gebruik dit krachtige apparaat voor de meest veeleisende apps en 3D-games.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh gaat minder lang mee dan die van andere smartphones. Het uitgeklapte scherm van 6,7 inch is moeilijk te bedienen met één hand.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,52 cm
Breedte 7,19 cm
Diepte 0,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Grijs van kleur. 

Bekijk ook andere televisies