1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 256GB Creme 5G + Clear View Book Case Creme

Tv Samsung Galaxy S23 256GB Creme 5G + Clear View Book Case Creme

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S23 256GB Creme 5G krijg je niet alleen een geweldige smartphone, maar ook een handige Clear View Book Case voor optimale bescherming. Deze stijlvolle hoes beschermt je telefoon tegen krassen, vallen en stoten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen. Dankzij het handige venster op de voorflap kun je snel en eenvoudig de tijd zien, meldingen checken en inkomende oproepen beantwoorden, zonder dat je het hoesje hoeft open te klappen. De Samsung Galaxy S23 is niet alleen compact, maar ook krachtig. Met het 6,1 inch full hd scherm kun je de smartphone gemakkelijk met één hand bedienen. Of je nu je favoriete 3D-games speelt of zware apps gebruikt, met de S23 verloopt alles soepel en zonder enige moeite. De achterkant van de telefoon is voorzien van maar liefst 3 camera's - een standaard-, groothoek- en telelens. Met de telelens kun je tot 3 keer inzoomen zonder dat je foto's aan scherpte verliezen. Met een ruime opslagcapaciteit van 256 GB heb je voldoende ruimte voor al je foto's, video's, apps en andere bestanden. En hoewel de 3.900 mAh batterij misschien aan de kleine kant lijkt, gaat de Galaxy S23 bij gemiddeld gebruik toch een hele werkdag mee. En als je batterij toch leeg raakt, kun je deze in slechts één uur volledig opladen met een los verkrijgbare Samsung 25 watt.

Pluspunten
  • Zonder het openklappen van de hoes, kun je je meldingen en inkomende oproepen bekijken. Deze krachtige telefoon is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games. Met één hand kun je dit compacte toestel met een 6,1 inch scherm gemakkelijk bedienen.

Minpunten
  • Samsung komt zonder oplader, daarom moet je er apart een kopen. De batterij van 3.900 mAh gaat minder lang mee in vergelijking met andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,63 cm
Breedte 7,09 cm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Crème van kleur. 

Bekijk ook andere televisies