1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Plus 512GB Creme 5G + Accessoirepakket

Tv Samsung Galaxy S23 Plus 512GB Creme 5G + Accessoirepakket

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met dit accessoirepakket ben je direct voorzien van de juiste accessoires voor je Samsung Galaxy S23 Plus 512GB Creme 5G. In tegenstelling tot Samsung zelf, bevat deze bundel een 25 watt snellader, waarmee je je toestel in slechts een uur volledig kunt opladen. Daarnaast biedt de Clear View book case niet alleen bescherming tegen schade, maar geeft het je ook de mogelijkheid om snel meldingen en oproepen te bekijken. De S23 Plus is een krachtige smartphone met een indrukwekkend 6,6 inch scherm. Op dit full HD-scherm geniet je comfortabel van al je favoriete films en series. Dankzij de krachtige Snapdragon-processor is dit toestel geschikt voor zelfs de meest veeleisende taken en 3D-games. Met de 3 camera's aan de achterkant van de Galaxy S23 Plus maak je haarscherpe foto's en 8K-video's. En met het ruime 512 GB opslaggeheugen is er meer dan genoeg ruimte om al je foto's, apps en opgeslagen films en series op te slaan. De 4.700 mAh-batterij zorgt ervoor dat je bij gemiddeld gebruik de hele dag kunt genieten zonder je zorgen te maken over het opladen van je telefoon. Met het Samsung Galaxy S23 Plus 512GB Creme 5G + Accessoirepakket ben je volledig uitgerust en klaar om alles uit je nieuwe telefoon te halen. Of het nu gaat om het bekijken van je favoriete content, het maken van indrukwekkende foto's of het uitvoeren van zware taken, deze smartphone bied.

Pluspunten
  • Met de hoes en de oplader van het accessoirepakket ben je meteen klaar om te beginnen. Dit krachtige apparaat is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games. Je hebt gegarandeerd Android-updates tot februari 2027.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote 6,6 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,78 cm
Breedte 7,62 cm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies