1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Zwart 5G + Clear View Book Case Zwart

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Zwart 5G + Clear View Book Case Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,8 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Zwart 5G is de ultieme smartphone die wordt geleverd met de handige Samsung Clear View Book Case. Deze stijlvolle book case biedt optimale bescherming voor je nieuwe Galaxy S23 Ultra. Het handige venster aan de voorkant geeft je direct toegang tot de tijd, meldingen en inkomende oproepen, zonder dat je het hoesje hoeft te openen. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er speelt, zelfs wanneer je telefoon veilig is opgeborgen. De S23 Ultra is uitgerust met indrukwekkende camera's waarmee je haarscherpe foto's en 8K video's kunt maken. Met de 4 camera's aan de achterkant leg je elk moment perfect vast, terwijl de telelens je de mogelijkheid geeft om tot 10 keer in te zoomen zonder kwaliteitsverlies. Met het ruime 512 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte om al je foto's, apps en opgeslagen media op te slaan. Met het grote 6,8 inch scherm van de Galaxy S23 Ultra geniet je optimaal van je favoriete films en series. Het scherpe Quad HD-resolutie zorgt voor een heldere en levendige weergave. Ondanks het grote formaat is de bediening van deze smartphone nog steeds comfortabel. Dankzij de krachtige processor voer je moeiteloos zware taken uit en schakel je snel tussen verschillende apps. Bij de Samsung Galaxy S23 Ultra wordt ook de S Pen stylus meegeleverd. Hiermee maak je nauwkeurige aantekeningen en bewerk je.

Pluspunten
  • Je kunt je meldingen en inkomende oproepen bekijken zonder dat je de hoes openklapt. Met de telelens kun je tot 10 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit. Met de grote opslagcapaciteit van 512 GB heb je genoeg ruimte voor al je apps en mediabestanden.

Minpunten
  • Samsung levert geen oplader mee, dus je moet er apart een kopen. Het grote scherm van 6,8 inch is moeilijk met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 7,81 cm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,8 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies