1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Crème 5G + Duo Draadloze Oplader 15W

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Crème 5G + Duo Draadloze Oplader 15W

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,8 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Duo Draadloze Oplader 15W hoef je je nooit meer zorgen te maken over een lege batterij. Deze oplader zorgt ervoor dat je nieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Crème 5G binnen slechts 2 uur volledig is opgeladen. Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook tegelijkertijd je Galaxy Watch of draadloze oordopjes opladen, zodat je altijd verbonden blijft. De Samsung Galaxy S23 Ultra is een smartphone met ongeëvenaarde camera's. Met de 4 camera's aan de achterkant kun je haarscherpe foto's maken en zelfs 8K video's vastleggen. De telelens stelt je in staat om tot 10 keer in te zoomen zonder dat je foto's aan kwaliteit verliezen. Dankzij het ruime opslaggeheugen van 512 GB kun je al je foto's, apps en opgeslagen series en films gemakkelijk bewaren. Het grote 6,8 inch scherm van de Galaxy S23 Ultra zorgt voor een meeslepende kijkervaring. Met de scherpe quad hd resolutie kun je comfortabel genieten van je favoriete films en series. Daarnaast kun je met de S23 Ultra moeiteloos zware taken uitvoeren en snel schakelen tussen verschillende apps. Met de meegeleverde S Pen stylus kun je nauwkeurige aantekeningen maken en foto's en video's bewerken. Met de krachtige 5.000 mAh batterij gaat de S23 Ultra bij gemiddeld gebruik de hele dag mee. En als je toch snel wilt opladen, kun je gebruik maken van de los verkrijgbare 45 watt sn.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde draadloze oplader kun je jouw nieuwe S23 Ultra in 2 uur volledig opladen. Dankzij het ruime opslaggeheugen van 512 GB heb je genoeg ruimte voor al je apps en mediabestanden. Met de telelens kun je tot 10 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit.

Minpunten
  • Je kunt het grote 6,8 inch-scherm moeilijk met één hand bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 7,81 cm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,8 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies