1. inrichting
  2. OnePlus 11 128GB Zwart 5G

Tv OnePlus 11 128GB Zwart 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de OnePlus Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de OnePlus Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie OnePlus Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de OnePlus Unknown tv

De OnePlus 11 128GB Zwart is een absolute topper onder de smartphones. Met deze smartphone maak je haarscherpe foto's van de hoogste kwaliteit. Naast de hoofdcamera beschikt dit toestel ook over een groothoek- en telelens. Met de groothoeklens leg je moeiteloos grote gebouwen en andere uitgestrekte landschappen vast. En dankzij de telelens kun je zonder verlies van scherpte inzoomen op je onderwerpen. Met een opslagcapaciteit van maar liefst 128 GB heb je genoeg ruimte voor al je foto's, apps en andere bestanden. Daarnaast zorgt de krachtige Snapdragon-processor en het 8 GB werkgeheugen ervoor dat deze OnePlus smartphone zelfs de meest veeleisende taken aankan, zoals beeldbewerking en het spelen van 3D-games. En met de grote 5.000 mAh batterij hoef je je geen zorgen te maken over een lege accu. Binnen slechts 30 minuten laad je deze op met de meegeleverde 100 watt snellader. Het grote 6,7 inch quad hd scherm van de OnePlus 11 biedt een ongekende kijkervaring. Geniet van je favoriete films en series in de hoogste kwaliteit en met een verversingssnelheid van 120 keer per seconde zien zelfs animaties en scrollbewegingen er vloeiend uit. Houd er wel rekening mee dat het scherm door zijn grootte moeilijk met één hand te bedienen is, maar dat neemt niet weg dat je met deze smartphone een ware alleskunner in handen hebt.

Pluspunten
  • Maak scherpe foto's met de diverse camera's op dit apparaat. Dit krachtige apparaat gebruik je voor intensieve apps en 3D-games. Met de bijgeleverde 100 watt snellader laadt de batterij op binnen 30 minuten.

Minpunten
  • Het is moeilijk om het grote scherm van 6,7 inch met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de OnePlus Unknown televisie

De OnePlus Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,3 cm
Breedte 7,41 cm
Diepte 0,84 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De OnePlus Unknown heeft een Unknown schermtype.

De OnePlus Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies