1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

7,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G heb je de mogelijkheid om een klein tabletformaat te ervaren door het 7,6 inch quad hd-scherm open te klappen. Hierdoor kun je comfortabel genieten van je favoriete films en series. Wanneer je het apparaat dichtklapt, kun je gebruik maken van het 6,2 inch hd-scherm, wat perfect is voor dagelijks smartphonegebruik. Het grote scherm biedt voldoende ruimte om te multitasken en dankzij de krachtige processor en het ruime 12 GB werkgeheugen kan de Fold 5 dit zonder moeite aan. Met de Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Zwart 5G kun je zelfs zware taken zoals 3D-games en beeldbewerking probleemloos uitvoeren. Bovendien kun je met een optionele S Pen stylus foto's en video's nog nauwkeuriger bewerken. De camera's aan de achterkant van de Samsung Fold 5 maken haarscherpe foto's en met de telelens kun je zelfs tot 3 keer inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Je kunt al je foto's, video's en apps opslaan op het ruime 256 GB opslaggeheugen, maar als je meer ruimte nodig hebt, is er ook een 512 GB variant beschikbaar. Houd er echter rekening mee dat de 4.400 mAh batterij bij intensief gebruik mogelijk niet de hele dag meegaat.

Pluspunten
  • Vouw de Fold 5 open en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Gebruik dit krachtige apparaat voor de meest veeleisende apps, 3D-games en multitasking. Maak heldere foto's met de diverse camera's in dit apparaat.

Minpunten
  • Er is geen oplader in de doos, dus je moet deze apart kopen. Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 12,99 cm
Diepte 0,61 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 7,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies