1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 256GB Roze 5G + Accessoirepakket

Tv Samsung Galaxy S23 256GB Roze 5G + Accessoirepakket

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Dit accessoirepakket is perfect voor de eigenaar van de Samsung Galaxy S23 256GB in de kleur roze met 5G. Samsung levert geen oplader mee, maar deze bundel bevat een snellader van 25 watt waarmee je jouw toestel in slechts een uur volledig kunt opladen. Daarnaast biedt de Clear View book case bescherming voor jouw nieuwe S23 en kun je snel meldingen en oproepen bekijken. De S23 is een compacte en krachtige smartphone met een 6,1 inch full hd scherm, waardoor je hem gemakkelijk met één hand kunt bedienen. Met de S23 kun je moeiteloos genieten van je favoriete 3D-games en andere zware apps. De smartphone is uitgerust met drie camera's aan de achterkant, waaronder een standaard-, groothoek- en telelens. Met het ruime opslaggeheugen van 256 GB heb je voldoende ruimte voor al je foto's, video's, apps en andere bestanden. Hoewel de batterij van 3.900 mAh aan de kleine kant is, gaat de Galaxy S23 bij gemiddeld gebruik toch de hele werkdag mee. Met dit accessoirepakket ben je vanaf dag één voorzien van alle juiste accessoires voor je Samsung Galaxy S23 256GB Roze 5G. De bundel bevat niet alleen een handige snellader, maar ook een beschermende Clear View book case. Met deze compacte en krachtige smartphone met een 6,1 inch full hd scherm kun je gemakkelijk met één hand navigeren. Daarnaast kun je zonder enige moeite je.

Pluspunten
  • Met de hoes en de oplader van de accessoirebundel ben je meteen klaar om te beginnen. Dit krachtige apparaat is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games. Je kunt dit compacte apparaat met een 6,1 inch scherm gemakkelijk met één hand bedienen.

Minpunten
  • De batterij van 3.900 mAh gaat minder lang mee dan die van andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,63 cm
Breedte 7,09 cm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies