1. inrichting
  2. Samsung Galaxy A23 64GB Blauw 5G

Tv Samsung Galaxy A23 64GB Blauw 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy A23 64GB Blauw 5G is een geweldige smartphone die perfect is voor dagelijks gebruik. Met een indrukwekkende batterijcapaciteit van 5.000 mAh gaat deze smartphone de hele dag mee, zelfs bij gemiddeld gebruik. Je kunt moeiteloos genieten van je favoriete apps zoals YouTube, Spotify en Instagram. Bovendien is deze smartphone geschikt voor 5G, waardoor je klaar bent voor de toekomst met het supersnelle 5G-netwerk. Met het grote 6,6-inch full HD-scherm kun je genieten van gedetailleerde beelden, hoewel de kleuren iets minder helder en levendig zijn dan bij vergelijkbare toestellen. Aan de achterkant van de A23 bevinden zich niet minder dan 3 camera's en een dieptesensor die de diepte meet. Hierdoor krijgen je portretfoto's een prachtig scherptediepte-effect. Met de groothoeklens kun je zelfs grote gebouwen of prachtige landschappen volledig vastleggen. Je kunt al je kostbare herinneringen en apps opslaan op het ruime 64 GB opslaggeheugen. Heb je behoefte aan nog meer opslagruimte? Dan kun je ook kiezen voor de variant met 128 GB opslaggeheugen. Kortom, de Samsung Galaxy A23 64GB Blauw 5G is een betrouwbare smartphone die je voorziet van alle functies die je nodig hebt, inclusief de nieuwste 5G-technologie.

Pluspunten
  • Met de 5.000 mAh batterij raakt je smartphone niet snel op. Met 5G ben je klaar voor de toekomst met het 5G netwerk. Je krijgt beveiligingsupdates tot en met juni 2026.

Minpunten
  • Het opslaggeheugen van dit toestel van 64 GB raakt snel vol. Met één hand is het moeilijk om het grote scherm van 6,6 inch te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,54 cm
Breedte 7,69 cm
Diepte 0,84 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Blauw van kleur. 

Bekijk ook andere televisies