1. inrichting
  2. Samsung Galaxy A14 128GB Groen 4G + Otterbox React Back Cover Transparant

Tv Samsung Galaxy A14 128GB Groen 4G + Otterbox React Back Cover Transparant

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Otterbox Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Otterbox Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Otterbox Unknown

Schermdiagonaal

6,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Otterbox Unknown tv

Bescherm je smartphone tegen valschade en krassen met de Samsung Galaxy A14 128GB Groen 4G + Otterbox React Back Cover Transparant. Deze combinatie zorgt ervoor dat je toestel intact blijft, zelfs na een val van 1,2 meter. Met een opslaggeheugen van 128 GB heb je voldoende ruimte voor al je apps, foto's en andere bestanden. En dankzij de krachtige 5.000 mAh batterij gaat de Samsung A14 moeiteloos een hele dag mee bij gemiddeld gebruik. Je kunt de batterij snel opladen met een apart verkrijgbare 15 watt snellader. Het grote 6,6 inch full hd scherm van de Samsung A14 biedt een comfortabele kijkervaring voor je favoriete films en series. Houd er wel rekening mee dat het formaat van het toestel het bedienen met één hand lastig kan maken. Het enige wat deze Galaxy A14 niet biedt, is toegang tot het 5G netwerk. Als je de maximale internetsnelheid wilt ervaren, raden we je aan om te kiezen voor de Samsung Galaxy A14 5G. Kortom, met de Samsung Galaxy A14 128GB Groen 4G + Otterbox React Back Cover Transparant haal je een betrouwbare smartphone in huis die je kostbare toestel beschermt en voorziet van voldoende opslagruimte en een lange batterijduur.

Pluspunten
  • Je beschermt jouw smartphone tegen valschade en krassen met het bijgevoegde hoesje. Dankzij de grote batterij van 5.000 mAh raakt jouw smartphone niet snel leeg. Met een geheugen van 128 GB heb je voldoende ruimte voor jouw apps, foto's en bestanden.

Minpunten
  • Doordat dit apparaat niet compatibel is met 5G, behaal je niet de maximale internetsnelheid. Met één hand is het moeilijk om het grote scherm van 6,6 inch te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Otterbox Unknown televisie

De Otterbox Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,77 cm
Breedte 7,8 cm
Diepte 0,91 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,6 inch.

De Otterbox Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Otterbox Unknown tv is Transparant van kleur. 

Bekijk ook andere televisies