1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Blauw 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Blauw 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

7,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Blauw 5G krijg je niet alleen een innovatieve smartphone, maar ook een compacte tablet. Deze set wordt geleverd met de Samsung Oplader 25 Watt Zwart, waarmee je de Fold 5 razendsnel kunt opladen. Binnen slechts 30 minuten is de batterij al voor de helft vol, zodat je snel weer verder kunt gaan met je dagelijkse activiteiten. De Samsung Galaxy Z Fold 5 heeft een indrukwekkend 7,6 inch quad hd scherm, dat je kunt openklappen om het als een kleine tablet te gebruiken. Geniet van je favoriete films en series met het comfort van een groter scherm. Als je de Fold 5 dichtklapt, heb je een handige smartphone met een 6,2 inch hd scherm. Dit geeft je de perfecte balans tussen draagbaarheid en functionaliteit. Dankzij het grote scherm van de Fold 5 kun je gemakkelijk multitasken en zelfs zware taken uitvoeren, zoals 3D games en beeldbewerking. Wil je je foto's en video's extra nauwkeurig bewerken? Geen probleem, want de Fold 5 is compatibel met de los verkrijgbare S Pen stylus. Met de krachtige camera's aan de achterkant maak je haarscherpe foto's en leg je al je herinneringen in hoge kwaliteit vast. Met maar liefst 512 GB opslaggeheugen heb je genoeg ruimte om al je foto's, video's en apps op te slaan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een gebrek aan opslagruimte. Houd er echter re.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader laad je de batterij binnen een halfuur voor de helft op. Vouw de Fold 5 open en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Je gebruikt dit krachtige apparaat voor de meest veeleisende apps, 3D-games en multitasking.

Minpunten
  • Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 12,99 cm
Diepte 0,61 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 7,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies