1. inrichting
  2. Motorola Moto E13 64GB Zwart

Tv Motorola Moto E13 64GB Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Motorola Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Motorola Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Motorola Unknown

Schermdiagonaal

6,52 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Motorola Unknown tv

De Motorola Moto E13 64GB Zwart is een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een basis smartphone. Met dit toestel kunt u eenvoudig bellen en whatsappen, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik. Dankzij de indrukwekkende 5.000 mAh batterij gaat de Moto E13 gemakkelijk een hele dag mee bij gemiddeld gebruik. De bijgeleverde 10 watt oplader zorgt ervoor dat u de batterij snel kunt opladen. Met het grote 6,52 inch HD-scherm geniet u van een meeslepende kijkervaring. Hoewel het scherm aan de grote kant is, zorgt de vernieuwingsfrequentie van 90 keer per seconde ervoor dat alle bewegingen, zoals animaties en scrollen, vloeiend en natuurlijk ogen. Houd er echter rekening mee dat het bedienen van dit toestel met één hand wat lastiger kan zijn. De Moto E13 is uitgerust met een enkele camera aan de achterkant. Hoewel de foto's niet extreem scherp zijn, zijn ze zeker goed genoeg om te delen met vrienden en familie. Het interne opslaggeheugen van 64 GB kan snel vol raken, maar maakt u geen zorgen! U kunt het geheugen eenvoudig uitbreiden met een micro SD-kaart tot wel 1 TB, zodat u voldoende ruimte heeft voor al uw foto's, video's en apps.

Pluspunten
  • Het scherm wordt 90 keer per seconde ververst, waardoor bewegingen zoals scrollen er vloeiend uitzien. Met de 5.000 mAh batterij raakt je smartphone niet snel leeg. In dit toestel kun je zowel een extra simkaart als een geheugenkaart plaatsen.

Minpunten
  • Deze smartphone heeft weinig kracht en werkt minder snel dan andere smartphones. Het opslaggeheugen van 64 GB van deze smartphone raakt snel vol.

Veelgestelde vragen over de Motorola Unknown televisie

De Motorola Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,41 cm
Breedte 7,49 cm
Diepte 0,84 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,52 inch.

De Motorola Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Motorola Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies