1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Groen 5G + Galaxy Watch5 Zwart 44mm

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Groen 5G + Galaxy Watch5 Zwart 44mm

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

44 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Galaxy Watch5 Zwart 44mm heb je de ultieme smartwatch om al je meldingen en oproepen snel en gemakkelijk te bekijken, terwijl je geniet van de nieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Groen. Deze smartwatch biedt niet alleen de mogelijkheid om contactloos te betalen, maar geeft je ook een diepgaand inzicht in je gezondheid dankzij de diverse ingebouwde sensoren. De S23 Ultra is een smartphone die je versteld zal doen staan met zijn uitstekende camera's. Met maar liefst 4 camera's aan de achterkant maak je haarscherpe foto's en schiet je verbluffende 8K video's. Dankzij de telelens kun je tot wel 10 keer inzoomen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van je foto's. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over opslagruimte, want met het ruime 256 GB opslaggeheugen kun je al je foto's, apps en bestanden gemakkelijk opslaan. En als je nog meer ruimte nodig hebt, kun je kiezen voor het 512 GB of zelfs het 1 TB model. Het grote 6,8 inch quad hd scherm zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van al je favoriete films en series, terwijl de krachtige Snapdragon processor ervoor zorgt dat je moeiteloos de zwaarste taken kunt uitvoeren. Daarnaast wordt de S Pen stylus meegeleverd, waarmee je nauwkeurige aantekeningen kunt maken en creatief kunt zijn. En met de indrukwekkende 5.000 mAh.

Pluspunten
  • Bekijk uw meldingen en beantwoord inkomende oproepen op de meegeleverde Galaxy Watch5. U bent verzekerd van Android-updates tot februari 2027. Met de telelens kunt u tot 10 keer inzoomen zonder kwaliteitsverlies.

Minpunten
  • Met één hand bedien je het grote 6,8 inch scherm moeilijk.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 44 mm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 44 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Groen van kleur. 

Bekijk ook andere televisies