1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Paars 5G

Tv Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Paars 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Paars 5G is een opvouwbare smartphone die perfect in je broekzak past. Met een handige vouwtechnologie kun je het 6,7 inch full hd scherm moeiteloos openen en sluiten. Aan de buitenkant van de dichtgeklapte Samsung Flip 5 bevindt zich een klein 3,4 inch scherm waarop je gemakkelijk berichten kunt lezen of video's kunt bekijken. Je kunt de smartphone ook in een hoek van 90 graden vouwen en neerzetten, waardoor je moeiteloos selfies kunt maken of videobellen met je vrienden. Met de 2 camera's aan de achterkant van de Galaxy Z Flip 5 kun je scherpe foto's maken, hoewel de kwaliteit iets minder is in vergelijking met andere smartphones in dezelfde prijsklasse. De smartphone biedt ook een ruime opslagcapaciteit van 512 GB, waar je al je foto's, video's en apps kunt bewaren. Of je nu 3D-games speelt of foto's en video's bewerkt, de Galaxy Flip 5 is geschikt voor de meest veeleisende taken. Houd er echter rekening mee dat de batterij met een capaciteit van 3.700 mAh soms gedurende de dag moet worden opgeladen. Met de Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Paars 5G weet je zeker dat je een geavanceerde smartphone in handen hebt die perfect past bij je drukke levensstijl. Geniet van het gemak van een opvouwbaar scherm, maak prachtige foto's en bewaar al je herinneringen.

Pluspunten
  • Klap de Flip 5 dicht en neem hem gemakkelijk mee in je tas of broekzak. Zet het apparaat neer in een hoek van 90 graden en houd je handen vrij tijdens het videobellen. Je gebruikt dit krachtige apparaat voor de meest veeleisende apps en 3D-games.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh gaat minder lang mee dan die van andere smartphones. De camera's maken minder scherpe foto's dan die van andere smartphones in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,51 cm
Breedte 7,79 cm
Diepte 0,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Paars van kleur. 

Bekijk ook andere televisies