1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S22 128GB Zwart 5G

Tv Samsung Galaxy S22 128GB Zwart 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy S22 128GB Zwart 5G is een krachtige en compacte smartphone die gemakkelijk in je zak past. Met zijn 6,1 inch full hd scherm bedien je het toestel moeiteloos met één hand. De achterkant van de smartphone is voorzien van 3 camera's, met een nachtmodus op zowel de standaard-, groothoek- als telelens. Hierdoor maak je zelfs in het donker scherpe en kleurrijke foto's. Met de telelens kun je tot 3 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit. Je kunt al je foto's en apps opslaan op het ruime 128 GB opslaggeheugen. Omdat de S22 compact is, is er echter maar plaats voor een kleine 3.700 mAh batterij. Bij intensief gebruik kan het nodig zijn om de batterij gedurende de dag op te laden. Gelukkig kun je dit snel doen met een los verkrijgbare Samsung 25W lader, waarmee je de smartphone in iets meer dan een uur volledig kunt opladen. Let op: Samsung levert geen oplader mee, dus zorg ervoor dat je een losse Samsung 25 watt lader aanschaft om optimaal gebruik te kunnen maken van je smartphone.

Pluspunten
  • Met de diverse camera's op dit apparaat maak je foto's van hoge kwaliteit. Deze krachtige smartphone is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games. Met één hand bedien je dit compacte apparaat met een scherm van 6,1 inch moeiteloos.

Minpunten
  • Samsung levert geen oplader mee, dus die moet je apart kopen. De batterij van 3.700 mAh gaat minder lang mee dan die van andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,6 cm
Breedte 7,06 cm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies