1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Mint 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15 Watt

Tv Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Mint 5G + Samsung Duo Draadloze Oplader 15 Watt

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Mint 5G en de Samsung Duo Draadloze Oplader 15 Watt hoef je je geen zorgen meer te maken over het gedoe met kabels. Deze set stelt je in staat om je nieuwe Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Mint 5G, je Galaxy Watch en je Galaxy Buds tegelijkertijd op te laden. Geniet van het gemak van draadloos opladen en houd al je essentiële apparaten altijd opgeladen en klaar voor gebruik. De Samsung Galaxy Z Flip 5 is een opvouwbare smartphone die perfect in je broekzak past. Met een handige 6,7 inch full hd scherm kun je gemakkelijk het scherm open en dicht klappen. Bovendien is er een klein 3,4 inch scherm aan de buitenkant van de dichtgeklapte Flip 5, waarmee je eenvoudig berichten kunt lezen of video's kunt bekijken zonder het toestel volledig te openen. Daarnaast kun je de smartphone in een hoek van 90 graden vouwen en neerzetten, zodat je moeiteloos selfies kunt maken of kunt videobellen met vrienden. Met de 2 camera's aan de achterkant van de Flip 5 maak je scherpe en levendige foto's. Bewaar al je waardevolle herinneringen, video's en apps op het ruime 512 GB opslaggeheugen. Of je nu graag 3D-games speelt of uitdagende taken uitvoert, deze smartphone is geschikt voor de zwaarste taken. De batterij van 3.700 mAh zorgt ervoor dat je de hele dag door kunt gaan,.

Pluspunten
  • Dankzij de draadloze oplader kun je jouw nieuwe Flip 5 tegelijkertijd opladen met je Galaxy Buds of Watch. Vouw de Flip 5 dicht en neem hem eenvoudig mee in je tas of broekzak. Plaats het apparaat in een hoek van 90 graden en houd je handen vrij tijdens het videobellen.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh gaat minder lang mee dan die van andere smartphones. Met de camera's maak je minder scherpe foto's dan met andere smartphones in dezelfde prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,51 cm
Breedte 7,79 cm
Diepte 0,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies