1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Blauw 5G + Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Blauw 5G + Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

37,3 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Galaxy Watch 6 Classic Zwart 47mm blijf je niet alleen stijlvol, maar ook gezond. Deze smartwatch houdt namelijk nauwlettend je bloeddruk en hartslag in de gaten, zodat je altijd op de hoogte bent van je gezondheidsstatus. Combineer deze geavanceerde horloge met de nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB Blauw 5G en je hebt de perfecte duo voor de moderne technologie-liefhebber. De Samsung Galaxy Z Fold 5 is een revolutionair apparaat dat je de mogelijkheid biedt om het 7,6 inch quad hd scherm open te klappen en te gebruiken als een praktische tablet. Geniet van je favoriete films en series met het comfort van een groter scherm. Maar maak je geen zorgen, wanneer je de Fold 5 dichtklapt, kun je nog steeds genieten van het 6,2 inch hd scherm als een normale smartphone. Multitasken is nog nooit zo eenvoudig geweest met het ruime schermoppervlak. Bovendien kun je moeiteloos zware taken uitvoeren, zoals het spelen van 3D-games en het bewerken van beelden. Maar dat is niet alles. Met de optionele S Pen stylus kun je foto's en video's op een uiterst nauwkeurige manier bewerken. Leg haarscherpe foto's vast met de camera's aan de achterkant van de Samsung Fold 5. En maak je geen zorgen over het opslaggeheugen, want met maar liefst 512 GB heb je genoeg ruimte voor al je foto's, video's en apps. Houd er wel rekening mee.

Pluspunten
  • Blijf op de hoogte van je gezondheid en meldingen met de bijgeleverde Galaxy Watch 6 Classic. Open de Fold 5 en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Gebruik dit krachtige apparaat voor zware apps, 3D-games en multitasking.

Minpunten
  • Er zit geen oplader in de doos, dus je moet deze apart kopen. Deze telefoon is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 47 mm
Diepte 9 mm

Het schermdiagonaal van de televisie is 37,3 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Blauw van kleur. 

Bekijk ook andere televisies