1. inrichting
  2. Samsung Galaxy A23 64GB Zwart 5G

Tv Samsung Galaxy A23 64GB Zwart 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

De Samsung Galaxy A23 64GB Zwart 5G is een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare smartphone met een krachtige batterij. Met een indrukwekkende capaciteit van 5.000 mAh gaat de batterij de hele dag mee, zelfs bij intensief gebruik. Of je nu graag YouTube-video's bekijkt, naar je favoriete nummers op Spotify luistert of je Instagram-feed doorbladert, de A23 biedt een soepele ervaring zonder haperingen. Maar dat is nog niet alles - deze smartphone is ook geschikt voor 5G, wat betekent dat je klaar bent voor de toekomst met het razendsnelle 5G-netwerk. Met een groot 6,6 inch full HD-scherm geniet je van een meeslepende kijkervaring. Hoewel het misschien moeilijk is om het scherm met één hand te bedienen, biedt het wel een schat aan details. Houd er rekening mee dat de kleuren iets minder helder en levendig zijn in vergelijking met andere toestellen. Achter op de A23 vind je niet alleen drie camera's, maar ook een dieptesensor die de diepte meet. Dit zorgt voor prachtige portretfoto's met een scherptediepte-effect. Bovendien kun je met de groothoeklens moeiteloos adembenemende foto's maken van grote gebouwen en uitgestrekte landschappen. Het 64 GB opslaggeheugen biedt voldoende ruimte voor al je foto's en apps, maar als je meer opslagruimte nodig hebt, is er ook een variant beschikbaar.

Pluspunten
  • Met de indrukwekkende 5.000 mAh batterij raakt je smartphone niet snel leeg. Dankzij de aanwezigheid van 5G, ben je met dit toestel klaar voor de toekomstige 5G netwerktechnologie. Je krijgt beveiligingsupdates gegarandeerd tot en met juni 2026.

Minpunten
  • Het opslaggeheugen van dit toestel, 64 GB, raakt snel vol. Met één hand is het lastig om het grote scherm van 6,6 inch te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,54 cm
Breedte 7,69 cm
Diepte 0,84 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies