1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Creme 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

Tv Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Creme 5G + Samsung Oplader 25 Watt Zwart

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

7,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de bijgeleverde Samsung Oplader 25 Watt Zwart kun je de Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Crème 5G razendsnel opladen. Binnen slechts een half uur is de batterij al voor ongeveer de helft gevuld. Wanneer je de Fold 5 openklapt, kun je genieten van het 7,6 inch quad hd-scherm dat fungeert als een kleine tablet. Dit biedt je het ultieme comfort om naar jouw favoriete films en series te kijken. Wanneer je de Fold 5 weer dichtklapt, kun je gebruikmaken van het 6,2 inch hd-scherm dat zich gedraagt als een normale smartphone. Op het grote scherm van de Fold 5 heb je voldoende ruimte om te multitasken en kun je eenvoudig zware taken uitvoeren, zoals het spelen van 3D-games en het bewerken van afbeeldingen. Met de optionele S Pen stylus kun je foto's en video's nog nauwkeuriger bewerken. Daarnaast kun je met de camera's aan de achterkant van de Samsung Fold 5 haarscherpe foto's maken. Bewaar al jouw foto's, video's en apps op het ruime 256 GB opslaggeheugen. Als je behoefte hebt aan nog meer ruimte, kun je kiezen voor de 512 GB variant. Let op, de 4.400 mAh batterij gaat bij intensief gebruik niet altijd een hele dag mee.

Pluspunten
  • Met de inbegrepen oplader laad je de batterij binnen dertig minuten voor vijftig procent op. Open de Fold 5 en gebruik je smartphone als een kleine tablet. Gebruik dit krachtige apparaat voor de meest veeleisende apps, 3D-games en multitasking.

Minpunten
  • Deze smartphone is dikker en zwaarder dan andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,49 cm
Breedte 12,99 cm
Diepte 0,61 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 7,6 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies