1. inrichting
  2. Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Grijs 5G Starterspakket

Tv Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Grijs 5G Starterspakket

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met het Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Grijs 5G Starterspakket heb je alles wat je nodig hebt voor je nieuwe smartphone. Het pakket bevat een handige back cover, waarmee je jouw toestel beschermt tegen krassen en deuken. Daarnaast zit er ook een oplader in dit pakket, aangezien Samsung geen oplader meelevert bij de smartphone zelf. Met de lader uit dit starterspakket laad je de indrukwekkende 3.700 mAh batterij in slechts ongeveer een uur volledig op. De Samsung Galaxy Z Flip 4 heeft een prachtig 6,7 inch full hd scherm, dat vanwege het formaat misschien wat lastiger met één hand te bedienen is. Wanneer je hem dichtklapt, is de smartphone slechts half zo groot als een gemiddelde smartphone. Maar dat is nog niet alles, want aan de voorkant van de dichtgeklapte Flip 4 bevindt zich een handig klein 1,9 inch scherm. Hierop kun je gemakkelijk je berichten en meldingen aflezen, zonder de telefoon te openen. Deze krachtige smartphone is perfect voor het gebruik van zware apps en games. Met de twee camera's aan de achterkant kun je redelijk scherpe foto's maken, hoewel ze misschien niet zo geavanceerd zijn als die van andere smartphones in dezelfde prijsklasse. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over opslagruimte, want met het ruime 256GB opslaggeheugen kun je al je foto's en andere bestanden gemakkelijk bewaren. Kortom, met het Samsung Galaxy Z.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader en het hoesje is jouw Flip 4 meteen gebruiksklaar. Vouw de Flip 4 dicht en neem hem eenvoudig mee in je tas of broekzak. Je kunt dit krachtige apparaat gebruiken voor de meest veeleisende apps en 3D-games.

Minpunten
  • De batterij van 3.700 mAh gaat minder lang mee dan die van andere smartphones. Het uitgeklapte 6,7 inch scherm is moeilijk met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,52 cm
Breedte 7,19 cm
Diepte 0,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies