1. inrichting
  2. Samsung Galaxy A14 128GB Groen 4G + BlueBuilt Screenprotector

Tv Samsung Galaxy A14 128GB Groen 4G + BlueBuilt Screenprotector

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de BlueBuilt Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de BlueBuilt Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie BlueBuilt Unknown

Schermdiagonaal

6,6 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de BlueBuilt Unknown tv

De Samsung Galaxy A14 128GB Groen 4G + BlueBuilt Screenprotector is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare smartphone. Met zijn 128 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte om al je favoriete apps, foto's en bestanden op te slaan. Bovendien wordt het beeldscherm beschermd tegen krassen en stoten dankzij de BlueBuilt Screenprotector Glas. Wat deze smartphone echt onderscheidt, is de indrukwekkende 5.000 mAh batterij. Zelfs bij gemiddeld gebruik gaat de Samsung A14 moeiteloos een hele dag mee. En als je batterij toch leeg raakt, kun je hem snel opladen met een los verkrijgbare 15 watt snellader. Zo hoef je nooit lang te wachten om weer gebruik te kunnen maken van je telefoon. Het grote 6,6 inch full hd scherm van de Samsung A14 zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van je favoriete films en series. Het enige nadeel is dat het toestel door zijn formaat wat moeilijker met één hand te bedienen is. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat deze Galaxy A14 geen toegang heeft tot het 5G netwerk, wat betekent dat je niet de maximale internetsnelheid zult ervaren. Als je echter op zoek bent naar een betrouwbare smartphone zonder de behoefte aan 5G, is de Samsung Galaxy A14 128GB Groen 4G + BlueBuilt Screenprotector de ideale keuze voor jou.

Pluspunten
  • Je beschermt jouw scherm goed tegen krassen en stoten met de meegeleverde screenprotector. Met de grote 5.000 mAh batterij raakt jouw smartphone niet snel leeg. Op het 128 GB geheugen heb je voldoende ruimte voor jouw apps, foto's en bestanden.

Minpunten
  • Doordat dit apparaat niet geschikt is voor 5G, behaal je niet de maximale internetsnelheid. Het grote scherm van 6,6 inch bedien je lastig met één hand.

Veelgestelde vragen over de BlueBuilt Unknown televisie

De BlueBuilt Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,77 cm
Breedte 7,8 cm
Diepte 0,91 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,6 inch.

De BlueBuilt Unknown heeft een Unknown schermtype.

De BlueBuilt Unknown tv is Transparant van kleur. 

Bekijk ook andere televisies