1. inrichting
 2. Samsung Galaxy Z Flip 4 128GB Blauw 5G

Tv Samsung Galaxy Z Flip 4 128GB Blauw 5G

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,7 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy Z Flip 4 128GB Blauw 5G haal je een revolutionaire telefoon in huis. Dit toestel is voorzien van een groot 6,7 inch full hd scherm, dat je een indrukwekkende kijkervaring biedt. Dankzij het innovatieve vouwmechanisme is de telefoon na gebruik gemakkelijk dicht te klappen, waardoor hij slechts half zo groot is als een gemiddelde smartphone. Hierdoor neem je de Galaxy Z Flip 4 eenvoudig mee in je tas of broekzak, zonder dat hij veel ruimte inneemt. Een handig kenmerk van de dichtgeklapte Flip 4 is het kleine 1,9 inch scherm aan de voorkant. Hierop kun je eenvoudig je berichten en meldingen aflezen, zonder dat je de telefoon hoeft open te klappen. Wil je graag handsfree selfies maken of videobellen? Dan kun je de smartphone in een hoek van 90 graden vouwen en voor je neerzetten. Dit zorgt voor extra gebruiksgemak en flexibiliteit. Naast het handige vouwmechanisme en het grote scherm, biedt de Samsung Galaxy Z Flip 4 ook krachtige prestaties. Je kunt probleemloos de zwaarste apps en games gebruiken, dankzij de snelle processor en het ruime 128 GB opslaggeheugen. Houd er echter rekening mee dat het geheugen niet uitbreidbaar is met een externe geheugenkaart. Bovendien beschikt de telefoon over twee camera's aan de achterzijde, waarmee je redelijk scherpe foto's kunt maken. Hoewel ze.

Pluspunten
 • Klap de Flip 4 dicht en neem hem gemakkelijk mee in je tas of broekzak

  .

  - Vouw de Flip 4 dicht en neem hem gemakkelijk mee in je tas of broekzak. Zet het toestel in een hoek van 90 graden neer en houd je handen vrij tijdens het videobellen

  .

  - Plaats het toestel in een hoek van 90 graden en houd je handen vrij tijdens het videobellen. Je gebruikt dit krachtige toestel voor de zwaarste apps en 3D-games

  .

  - Je maakt gebruik van dit krachtige toestel voor de meest veeleisende apps en 3D-games.

Minpunten
 • De batterij van 3.700 mAh gaat minder lang mee dan bij andere smartphones. Het uitgeklapte 6,7 inch scherm is moeilijk met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,52 cm
Breedte 7,19 cm
Diepte 0,69 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,7 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Blauw van kleur. 

Bekijk ook andere televisies