1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S21 FE 128GB Groen 5G + Samsung Oplader 25W

Tv Samsung Galaxy S21 FE 128GB Groen 5G + Samsung Oplader 25W

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,4 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Oplader 25W kun je jouw gloednieuwe Samsung Galaxy S21 FE 128GB Groen 5G in slechts een uur volledig opladen. Samsung levert weliswaar een kabel, maar geen oplader in de verpakking. Gelukkig komt de snellader uit deze bundel goed van pas. Na het opladen gaat de 4.500 mAh batterij de hele dag mee bij gemiddeld gebruik. De Samsung S21 FE heeft een indrukwekkend 6,4 inch full hd-scherm. Dit formaat is behoorlijk groot, maar het toestel past nog steeds gemakkelijk in je broekzak. Dankzij de krachtige Snapdragon 888-processor is deze smartphone geschikt voor veeleisende taken. Zelfs 3D-games en beeldbewerkingsapps vormen geen enkel probleem. Met de camera's aan de achterkant maak je zowel overdag als 's avonds haarscherpe foto's. Gebruik de telelens en zoom tot 3 keer in zonder verlies van scherpte in je foto's of 8K-video's. Bewaar al je prachtige foto's samen met al je apps op het ruime 128 GB opslaggeheugen. Dit pakket is perfect voor iedereen die optimaal wil genieten van de Samsung Galaxy S21 FE 128GB Groen 5G. Met de Samsung Oplader 25W hoef je je nooit zorgen te maken over een lege batterij. Het snelle opladen zorgt ervoor dat je snel weer klaar bent om te gaan. Het grote scherm biedt een meeslepende kijkervaring, ideaal voor het bekijken van.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader laad je de S21 FE volledig op in ongeveer een uur. Dit krachtige apparaat gebruik je voor de meest veeleisende apps en 3D-games. Met de telelens kun je tot 3 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit.

Minpunten
  • Met een geheugenkaart breid je de opslagcapaciteit niet uit.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,57 cm
Breedte 7,45 cm
Diepte 0,79 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,4 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies