1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 256GB Zwart 5G + Galaxy Watch5 Zwart 40mm

Tv Samsung Galaxy S23 256GB Zwart 5G + Galaxy Watch5 Zwart 40mm

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

40 mm

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S23 256GB Zwart 5G en de bijpassende Galaxy Watch5 Zwart 40mm heb je de perfecte combinatie om altijd verbonden te blijven en je gezondheid in de gaten te houden. Met de Galaxy Watch5 kun je eenvoudig al je meldingen en oproepen bekijken die binnenkomen op jouw gloednieuwe Samsung Galaxy S23. Daarnaast biedt de smartwatch ook de mogelijkheid om contactloos te betalen en geeft het je gedetailleerd inzicht in je gezondheid dankzij de verschillende ingebouwde sensoren. De Samsung Galaxy S23 is een compacte en krachtige smartphone met een 6,1 inch full HD-scherm, waardoor je deze gemakkelijk met één hand kunt bedienen. Of je nu je favoriete 3D-games speelt of gebruikmaakt van zware apps, de S23 biedt moeiteloze prestaties. De smartphone is uitgerust met drie camera's aan de achterkant: een standaardlens, een groothoeklens en een telelens. Hiermee leg je haarscherpe foto's en video's vast. Met het ruime opslaggeheugen van 256 GB heb je meer dan genoeg ruimte voor al je herinneringen, apps en bestanden. Ook qua batterijduur hoef je je geen zorgen te maken. Ondanks de 3.900 mAh batterij gaat de Galaxy S23 bij gemiddeld gebruik een hele werkdag mee. Kortom, met de Samsung Galaxy S23 256GB Zwart 5G en de Galaxy Watch5 Zwart 40mm haal je een krachtige combinatie in huis die je niet.

Pluspunten
  • Bekijk je meldingen en beantwoord inkomende oproepen op de bijgeleverde Galaxy Watch5. Dit krachtige apparaat is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games. Je kunt dit compacte apparaat met een 6,1 inch scherm gemakkelijk met één hand bedienen.

Minpunten
  • De batterij van 3.900 mAh gaat minder lang mee dan die van andere smartphones.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 14,63 cm
Breedte 40 mm
Diepte 0,76 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 40 mm.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Zwart van kleur. 

Bekijk ook andere televisies