1. inrichting
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Creme 5G + Clear View Book Case Creme

Tv Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Creme 5G + Clear View Book Case Creme

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Samsung Unknown

Schermdiagonaal

6,8 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Samsung Unknown tv

Met de Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Creme 5G en de bijgeleverde Clear View Book Case hoef je je geen zorgen te maken over schade aan je nieuwe telefoon. De handige voorflap heeft een venster waardoor je direct de tijd, meldingen en inkomende oproepen kunt zien, zonder het hoesje open te klappen. Maar dat is niet alles, want de S23 Ultra is uitgerust met uitstekende camera's. Met de 4 camera's aan de achterkant maak je haarscherpe foto's en 8K video's. En dankzij de telelens kun je tot 10 keer inzoomen zonder dat de kwaliteit van je foto's verloren gaat. Met een ruim opslaggeheugen van 256GB kun je al je foto's, apps en andere bestanden gemakkelijk opslaan. En als je nog meer ruimte nodig hebt, kun je kiezen voor het 512GB of zelfs het 1TB model. Het grote 6,8 inch scherm van de Galaxy S23 Ultra zorgt ervoor dat je comfortabel naar je favoriete films en series kunt kijken, met een scherpe quad hd resolutie. En met deze smartphone voer je moeiteloos zware taken uit en schakel je snel tussen verschillende apps. Bovendien kun je nauwkeurige aantekeningen maken en foto's en video's bewerken met de meegeleverde S Pen stylus. En dankzij de grote 5.000 mAh batterij hoef je je geen zorgen te maken dat je telefoon snel leeg raakt.

Pluspunten
  • Je kunt je meldingen en inkomende oproepen zien zonder dat je de hoes opent. Met de telelens kun je tot 10 keer inzoomen zonder verlies van kwaliteit. Dit krachtige apparaat is geschikt voor de meest veeleisende apps en 3D-games.

Minpunten
  • Samsung levert geen oplader mee, dus je moet deze apart aanschaffen. Het is moeilijk om het grote 6,8 inch scherm met één hand te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Unknown televisie

De Samsung Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 16,34 cm
Breedte 7,81 cm
Diepte 0,89 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,8 inch.

De Samsung Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Samsung Unknown tv is Crème van kleur. 

Bekijk ook andere televisies