1. inrichting
  2. Apple iPhone 11 64GB Wit

Tv Apple iPhone 11 64GB Wit

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Apple Unknown televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Apple Unknown tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

Specificaties televisie Apple Unknown

Schermdiagonaal

6,1 inch

Schermtype

Unknown

Kleurdiepte

Unknown

Pixelstructuur

Unknown

Type HDR

Unknown

Geluidskwaliteit

Unknown

Omschrijving van de Apple Unknown tv

Belangrijk: een oplader en oordopjes worden niet meegeleverd en dienen apart te worden aangeschaft. Het Apple iPhone 11 64GB Wit heeft een 6,1 inch Liquid Retina-scherm dat even groot is als dat van de iPhone Xr, maar dit toestel is voorzien van allerlei nieuwe functies. Met de groothoeklens kun je nu grote groepen mensen of uitgestrekte landschappen vastleggen. Al je foto's en apps kun je opslaan op de beperkte opslagcapaciteit van 64GB. Heb je meer ruimte nodig? Kies dan voor de varianten met 128GB of 256GB opslaggeheugen. Dankzij Smart HDR spatten de kleuren van het scherm af. Tijdens het filmen kun je gemakkelijk schakelen tussen de standaardlens en de groothoeklens. Dit alles verloopt soepel en snel dankzij de krachtige A13-processor. Deze energiezuinige chip zorgt er ook voor dat de batterij een uur langer meegaat dan die van de iPhone Xr. Bovendien is de iPhone 11 Wit waterdicht en het glazen scherm krast niet snel, waardoor je je smartphone zonder zorgen overal mee naartoe kunt nemen. Let op: bij dit product worden geen oplaadkabel en oordopjes meegeleverd. Deze dienen apart te worden aangeschaft.

Pluspunten
  • Met de groothoeklens kun je eenvoudig een groot gebouw of een uitgestrekt panorama vastleggen. Dankzij de snelle A13-processor kan jouw toestel ook de meest veeleisende apps aan. Maak slow motion selfies met de 12 megapixel selfiecamera.

Minpunten
  • Deze iPhone past, net zoals de iPhone Xr/12 Pro Max, niet in elke broekzak en is moeilijker met één hand te bedienen

    .

    De iPhone 7/8/12/12 Pro zijn kleiner. De oordopjes worden niet meegeleverd en moet je apart aanschaffen. Het toestel heeft geen 3,5 mm aansluiting waarmee je een koptelefoon of oordopjes kunt aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Apple Unknown televisie

De Apple Unknown kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 15,09 cm
Breedte 7,57 cm
Diepte 0,83 cm

Het schermdiagonaal van de televisie is 6,1 inch.

De Apple Unknown heeft een Unknown schermtype.

De Apple Unknown tv is Wit van kleur. 

Bekijk ook andere televisies